FacebookInstagram
GrIFK Alpinen uusi päävalmentaja aloittaa 1.10.2022

GrIFK Alpinen uusi päävalmentaja aloittaa 1.10.2022

GrIFK Alpinen valmennuksen vetovastuun ottaa 1.10.2022 alkaen Arttu Niemelä.

Arttu Niemelä on 28 -vuotias Jyväskylästä kotoisin oleva alppihiihtovalmentaja. Arttu on toiminut valmentajana FK-37:ssa kaudella 2020–2021 ja GrIFK Alpinessa kuluvalla kaudella. Arttu saavutti omalla aktiiviurallaan suomenmestaruuden pujottelussa 2016 ja suurpujottelussa vuonna 2018. Arttu kuului useita vuosia maajoukkueeseen ja hänellä on takanaan lukuisia startteja Maailmancupissa ja Eurooppacupissa. Arttu edusti Suomea myös vuoden 2019 MM-kisoissa Åressa.

Arttu vastaa päävalmentajana GrIFK Alpinen valmennuksen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta yhdessä ryhmävalmentajien kanssa. Artun kanssa tehty sopimus kattaa kausien 2022/2023 ja 2023/2024 lisäksi optiona kauden 2024/2025. Nykyinen päävalmentajamme Mikko Heiskanen siirtyy uusiin haasteisiin, mutta on lupautunut hoitamaan päävalmentajan tehtäviä oman toimensa ohella siihen saakka, kunnes Arttu on saanut diplomityönsä valmiiksi ja voi aloittaa täysipäiväisesti GrIFK Alpinen palveluksessa päävalmentajana.

”On äärimmäisen hienoa päästä jatkamaan uudessa roolissa Granissa. Seurassa on hyvä tekemisen meininki ja loistava valmennustiimi, jonka kanssa on ilo lähteä jatkamaan Mikon ansiokasta työtä päävalmentajana”, Arttu kommentoi.

”Päävalmentajan valinta on yksi tärkeimmistä seuran päätöksistä. Olemme menestyneet taas kuluvana vuonna urheilullisesti erinomaisen hyvin ja uskon, että Artun johdolla tuo menestys tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa”, kommentoi GrIFK Alpinen hallituksen puheenjohtaja Markus Kokko.

” On todella hienoa, että Arttu ottaa vetovastuun seuran valmennuksesta ja kehittämisestä. Yhteistyö Artun kanssa on koko kauden ajan ollut saumatonta ja näkemykset alppihiihdosta ja huippu-urheilusta ovat meillä varsin hyvin linjassa. Tämä tuo myös jatkuvuutta seuran kehittämiseen. Vahvan osaamisen lisäksi Artulla on myös erittäin hyvä ote nuoriin urheilijoihin, joten seura on varmasti hyvissä käsissä tulevina vuosina”, päävalmentaja Mikko Heiskanen kommentoi.

Lisätietoja

Ville Kainulainen, toiminnanjohtaja, GrIFK Alpine r.f. 044 559 1369

Markus Kokko, hallituksen puheenjohtaja, GrIFK Alpine r.f. 040 5599 215

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet