FacebookInstagram
LAUANTAI 20.1.2024 - GRANIBACKEN 90 V JUHLAKISA

LAUANTAI 20.1.2024 - GRANIBACKEN 90 V JUHLAKISA

Kaikille avoin juhlakisa Granibackenilla. Kisa starttaa klo 10:40, lajina SUP.

Kilpailun mahtavat palkinnot eri sarjoille sponsoroi Motonet.

Kilpailun linkit:

TAPAHTUMAN INFOKANAVA – WhatsApp -ryhmä

Aluekartta

Oheisesta aluekartasta, löytyvät kilpailualueen keskeiset toiminnot: Granibacken aluekartta

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti rinteen ala-asemalla (Petaksentie 1, 02700 Kauniainen) ja jäähallin parkkipaikalla (Vanha Turuntie 42, 02700 Kauniainen). Liiveillä varustetut liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä ja parkkialueiden täyttymisestä tiedotetaan. Parkkipaikalla on dropzone, johon laskijat ja matkustajat voi jättää varusteineen. Tarkemmat pysäköintiohjeet tästä linkistä: PYSÄKÖINTI GRANIBACKEN. Ajankohtainen pysäköinti info Whatsapp-ryhmässä!

Kilpailunumerot

Kilpailunumeroiden nouto kahvilan edestä. Numerot pusseissa seuroittain. Suositellaan, että yksi henkilö seurasta jakaa numerot osallistujille lähtölistan mukaan.

Hissiliput

Kilpailijoiden hissiliput (25€/päivä) maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä SuomiSportissa. Numeroliivi toimii rinnealueella hissilippuna, joten erillistä hissilippua ei tarvita. Huoltajat ja valmentajat voivat ostaa hissilipun (päivälippu 25€) hiihtokeskuksen lipunmyynnistä. Kahdeksaa kilpailuun ilmoittautunutta laskijaa kohden yksi ilmainen valmentajalippu.

Ruokailu

Kahvila ja ulkomyyntipiste tarjoavat herkullista syötävää kilpailupäivän aikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja Mobilepay (myyntipaikkakohtainen). Ohessa linkki Kahvila hinnastoon - Granibacken hinnasto

OLDSTAR JUHLAKILPAILU

Kilpailun jälkeen lasketaan Oldstar kilpailu. Tule haastamaan vanhat ystäväsi Granibackenille noin klo 14 alkaen

KUTSU

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet