FacebookInstagram
Mandatum Tour 2024 SWINGHILL

Mandatum Tour 2024 SWINGHILL

Laji: Pujottelu

Osoite: Nuuksiontie 71, 02820 Espoo

KILPAILUN LINKIT

TAPAHTUMAN INFOKANAVA - Whatsapp-ryhmä

JOUKKUEEN JOHTAJIEN WA-KANAVALLE KUTSUTAAN ERIKSEEN

ALUEKARTTA

Oheisesta aluekartasta löytyvät kilpailualueen keskeiset toiminnot: Swinghill aluekartta

PYSÄKÖINTI

Pysäköintipaikkoja on sekä rinteen yläasemalla (Nuuksiontie 71, Espoo), että kävelymatkan päässä Solvallan urheiluopistolla sekä Suomen luontokeskus Haltiassa (Nuuksiontie 84, Espoo). Rinteen yläasemalla on dropzone, johon laskijat ja matkustajat voi jättää varusteineen. Ensin täytetään yläaseman parkkipaikka (P1), jonka jälkeen autot ohjataan urheiluopiston parkkiin (P2) ja tämän täyttyessä Haltian parkkiin (P3). Tarkemmat pysäköintiohjeet Swinghill pysäköinti. Huom! Kaikki autot, jotka on pysäköity rinteen ala-aseman pelastustieliittymään hinataan omistajan kustannuksella välittömästi.

KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumeroiden nouto suksivuokraamon vieressä (yläasema) klo 8.15 alkaen.

HISSILIPUT

Kilpailijoiden hissiliput (25€/päivä) maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä SuomiSportissa. Hissiliput ovat noudettavissa seuroittain kilpailunumeroiden jaon yhteydessä. Huoltajat ja valmentajat voivat ostaa hissilipun (päivälippu 25€) hiihtokeskusten lipunmyynnistä. Kahdeksaa kilpailuun ilmoittautunutta laskijaa kohden yksi ilmainen valmentajalippu. HUOM! Kilpailijoiden hissiliput on ladattu uudelleenkäytettäville SnowCardeille. SnowCardit palautetaan toisen kierroksen päätyttyä samalla kun numeroliivit.

RUOKAILU

Rinneravintola ja kahvilateltta tarjoavat monipuolista syötävää kilpailupäivän aikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja mobilepay.

Rinneravintolasta

  • Keittolounas 12,80€ neljä eri vaihtoehto (löytyy gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen vaihtoehto)
  • Lettuja, makkaraa ja normaali kahvilavalikoima

Ylätasanteen teltasta

RACE SHOP SALE

Granin Race Shop Sale valikoimasta löytyy vaatteita, kypäriä sekä muita tuotteita huippuedulliseen hintaan! Tutustu valikoimaan täältä.

Tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä ja ovat Hill Ski Rent –ketjun poistovarastoa. Kaikki tuotteet ovat sovitettavissa paikanpäällä Swinghillissä. Maksutapana toimii ensisijaisesti käteinen tai MobilePay.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet