Ajankohtaista

Ajankohtaista

15.03.2023

HIIHTOKOULUN ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA LOKAKUUSSA

Hiihtokoulun ilmoittatuminen alkaa lokakuun ensimmäisellä viikolla. Ohjeet ilmoittatumiseen päivittyvät kotisivuille syyskuun aikana.
Myös kotisivut uudistuvat.

04.10.2022

EC-CUP osakilpailut Granibackenissa LA 11.3.2023

Granibackenine rinne- ja parkkipaikkakapasiteetti ovat täynnä Puuhapark ES-Cup osakilpailujen vuoksi LA 11.3.2023. Kilpailujen vuoksi lastenrinne ja vuokraamo suljettuna.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan nuoria alppihiihtäjiä!

23.05.2022

GrIFK Alpinelle uusi toiminnanjohtaja ja rinnepäällikkö

GrIFK Alpinen hallitus on nimittänyt 1.10.2022 alkaen seuran toiminnanjohtajaksi Mikko Heiskasen ja rinnekeskuspäälliköksi Ville Kainulaisen.

Mikko Heiskasella on yli 20 vuoden kokemus alppihiihtokentästä ja GrIFK Alpinen toiminnasta. Laajan kokemuksen ja erilaisten vastuutehtävien kautta Mikko tuntee erinomaisen hyvin seuran toiminnot ja niiden kehitystarpeet. Mikko vastaa toiminnanjohtajana kokonaisvaltaisesti seuran operatiivisista toiminnoista, niiden johtamisesta sekä kehittämisestä.

Myös Ville Kainulaisella on yli 20 vuoden kokemus alppihiihdon parissa työskentelemisestä ensin valmentajana alppikouluissa ja Ski Sport Finlandissa, ja sen jälkeen alppiseurojen toiminnanjohtajana. Toimiessaan GrIFK Alpinen toiminnanjohtajana Villellä oli jo merkittävä rooli rinnekeskuksen toiminnan pyörittämisessä, mutta uudessa tehtävässään hän vastaa kokonaisvaltaisesti Kauniaisten rinnekeskuksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.

”Grifk Alpine on merkittävä toimija suomalaisessa alppihiihdossa lajin suurimpana kasvattajaseurana ja alppihiihtokulttuurin rakentajana. Tilaisuus lähteä kehittämään koko seuraa kaikkine toimintoineen oli mahdollisuus, josta ei vaan voinut kieltäytyä. Seuran tiimi on todella hyvä ja odotan innolla, että pääsemme käärimään hihat ja aloitamme rakentamaan yhdessä entistä vahvempaa seuraa sekä parempaa tulevaisuutta suomalaiselle alppihiihdolle”, kommentoi Mikko Heiskanen.

”Kauniaisten rinnekeskukselta vaaditaan tulevaisuudessa entistä enemmän. Uusi roolitus mahdollistaa täysipainoisen panostamisen rinnekeskuksen kehittämiseen. Selkeä tavoite on, että rinnekeskuksesta saadaan parempi kotirinne seuran urheilijoille ja hiihtokoululle, ja että kaikki lumilajien ystävät kokevat sen houkuttelevana harrastus- ja ajanviettopaikkana”, kommentoi Ville Kainulainen.

”Seuran toiminta käsittää valmennuksen, hiihtokoulun sekä rinnekeskuksen operoinnin. Seuran toimintojen laajuus ja monipuolisuus ovat uniikkeja suomalaisessa alppihiihdossa. Nimitysten tarkoituksena on mahdollistaa tämän monipuolisen toiminnan kehittäminen entistä paremmaksi, laadukkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi. Uskon vahvasti siihen, että Mikon ja Villen nimitysten johdosta meillä on entistä paremmat mahdollisuudet menestyä kaikilla toimintamme osa-alueilla myös tulevaisuudessa”, GrIFK Alpinen hallituksen puheenjohtaja Markus Kokko kommentoi.

Lisätietoja

Markus Kokko, hallituksen puheenjohtaja, GrIFK Alpine r.f., 040-5599215

GrIFK Alpinelle uusi toiminnanjohtaja ja rinnepäällikkö
22.03.2022

GrIFK Alpinen uusi päävalmentaja aloittaa 1.10.2022

GrIFK Alpinen valmennuksen vetovastuun ottaa 1.10.2022 alkaen Arttu Niemelä.

Arttu Niemelä on 28 -vuotias Jyväskylästä kotoisin oleva alppihiihtovalmentaja. Arttu on toiminut valmentajana FK-37:ssa kaudella 2020–2021 ja GrIFK Alpinessa kuluvalla kaudella. Arttu saavutti omalla aktiiviurallaan suomenmestaruuden pujottelussa 2016 ja suurpujottelussa vuonna 2018. Arttu kuului useita vuosia maajoukkueeseen ja hänellä on takanaan lukuisia startteja Maailmancupissa ja Eurooppacupissa. Arttu edusti Suomea myös vuoden 2019 MM-kisoissa Åressa.

Arttu vastaa päävalmentajana GrIFK Alpinen valmennuksen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta yhdessä ryhmävalmentajien kanssa. Artun kanssa tehty sopimus kattaa kausien 2022/2023 ja 2023/2024 lisäksi optiona kauden 2024/2025. Nykyinen päävalmentajamme Mikko Heiskanen siirtyy uusiin haasteisiin, mutta on lupautunut hoitamaan päävalmentajan tehtäviä oman toimensa ohella siihen saakka, kunnes Arttu on saanut diplomityönsä valmiiksi ja voi aloittaa täysipäiväisesti GrIFK Alpinen palveluksessa päävalmentajana.

”On äärimmäisen hienoa päästä jatkamaan uudessa roolissa Granissa. Seurassa on hyvä tekemisen meininki ja loistava valmennustiimi, jonka kanssa on ilo lähteä jatkamaan Mikon ansiokasta työtä päävalmentajana”, Arttu kommentoi.

”Päävalmentajan valinta on yksi tärkeimmistä seuran päätöksistä. Olemme menestyneet taas kuluvana vuonna urheilullisesti erinomaisen hyvin ja uskon, että Artun johdolla tuo menestys tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa”, kommentoi GrIFK Alpinen hallituksen puheenjohtaja Markus Kokko.

” On todella hienoa, että Arttu ottaa vetovastuun seuran valmennuksesta ja kehittämisestä. Yhteistyö Artun kanssa on koko kauden ajan ollut saumatonta ja näkemykset alppihiihdosta ja huippu-urheilusta ovat meillä varsin hyvin linjassa. Tämä tuo myös jatkuvuutta seuran kehittämiseen. Vahvan osaamisen lisäksi Artulla on myös erittäin hyvä ote nuoriin urheilijoihin, joten seura on varmasti hyvissä käsissä tulevina vuosina”, päävalmentaja Mikko Heiskanen kommentoi.

Lisätietoja

Ville Kainulainen, toiminnanjohtaja, GrIFK Alpine r.f. 044 559 1369

Markus Kokko, hallituksen puheenjohtaja, GrIFK Alpine r.f. 040 5599 215

GrIFK Alpinen uusi päävalmentaja aloittaa 1.10.2022
03.12.2021

Granibackenin aukioloajat: Ark. 15-20.30, Vkoloppuisin 9-18

Aukioloajat

Arkisin: 15-20.30

Viikonloppuisin: 9-18

15.11.2021

GrIFK Alpine r.f. vuosikokous 24.11.2021 klo 18

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat, kuten

 • Kauden 2020-21 toimintakertomus ja tilinpäätös
 • Kauden 2021-22 toimintasuunnitelma ja talousarvio
 • Maksut
 • Henkilövalinnat
 • Sääntömuutos: Nimenkirjoitusoikeuden myöntäminen yksin seuran toiminnanjohtajalle
 • Muut mahdolliset asiat

Kokoukseen voi osallistua myös Teamsin kautta: Vuosikokous

GrIFK Alpine r.f:n hallitus

04.04.2021

Granilaiset laskevat jatkossa Helly Hansenin väreissä

Kauniaisissa toimiva GrIFK Alpine on Suomen suurin alppihiihdon erikoisseura, jonka päätoiminta-alueita ovat alppihiihdon kilpavalmennus ja hiihdonopetus. Seura vastaa Kauniaisten kaupungin omistaman rinnekeskuksen, Granibackenin toiminnasta. GrIFK Alpine ja Helly Hansen ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä GrIFK Alpine -seuran jäsenet tullaan jatkossa näkemään Helly Hansenin varusteissa.

 • Uusien seura-asujen hankinta tuli ajankohtaiseksi kaudelle 2021 ja eri toimittajien vertailussa Helly Hansen osoittautui meille sopivimmaksi. Kriteereinä pidimme laatua ja kestävyyttä sekä valikoiman laajuutta ja jatkuvuutta. Näiden osalta Helly Hansen teki päätöksenteon helpoksi. Uusi kausi ja uudet kuteet, voisiko lumikausi paremmin alkaa? iloitsee GrIFK Alpine -seuran toiminnanjohtaja Ville Kainulainen.

Arvoina vastuu, välittäminen ja kehittyminen

GrIFK Alpine -seuran rooli kilpa-alppihiihdon kasvattajaseurana Suomessa on merkittävä. Seuran arvoja ovat vastuu, välittäminen ja kehittyminen. Vuosittain seuran järjestämän hiihtokoulun kautta lähes tuhat uutta harrastajaa saa opetusta vauhdikkaaseen alppihiihtoon. Osa lapsista jatkaa seuran valmennusryhmiin ja kilpa-alppihiihdon pariin. Tällä hetkellä valmennuksen parissa on noin 150 junioria.

Helly Hansenin tuotevalikoima palvelee kilpa-alppihiihdon tarpeita

Helly Hansen toimii teknisten urheilu- ja ulkoiluvaatteiden innovatiivisessa eturintamassa ja on tuonut ensimmäisenä markkinoille innovatiivisia materiaaleja, tuotteita ja ennennäkemätöntä suorituskykyä. Helly Hansen on vuodesta 1877 vaatettanut ulkoilun ammattilaisia ympäri maailmaa. Tänä päivänä tuotteiden aktiivisiin käyttäjiin kuuluu huippu-urheilijoita, laajaa tuotevalikoimaa ja toimivuutta arvostavia kuluttajia sekä yli 70 000 alppihiihdon parissa työskentelevää ammattilaista. Tuoteosaamisen tarjoaminen seura- ja juniorilaskijoille ja yhteistyö GrIFK Alpinen kanssa on luonteva osa Helly Hansenin toimintaa.

 • Arvostamme valtavasti seuran vahvaa juniorityötä ja alppihiihdon harrastamiselle luomia olosuhteita. Meille on kunnia saada varustaa Suomen suurin alppihiihtoseura ja haluamme tarjota alppihiihdon harrastajille ne tuotteet, jotka mahdollistavat heidän harrastuksensa. Haluamme yhdessä edistää lasten saamista tämän elämyksellisen lajin pariin kannustavassa ympäristössä ja oikeanlaisissa varusteissa, kertoo Helly Hansenin Race Club -palveluista Suomessa vastaava Mikko Nurmela.

Lisätiedot:

Ville Kainulainen, Toiminnanjohtaja, GrIFK-Alpine r.f.

ville.k@grifkalpine.fi, Puh. +358 (0)44 5591369

Mikko Nurmela, Key Account Manager / Professional Services ja Race Club, Helly Hansen

mikko.nurmela@hellyhansen.com, Puh. +358 (0)40 7255786

Granilaiset laskevat jatkossa Helly Hansenin väreissä
01.03.2021

GRIFK ALPINE HAKEE UUTTA PÄÄVALMENTAJAA

GrIFK Alpine on Suomen suurin ja menestynein alppihiihtoseura. Seuralla on pitkät perinteet ja hyvät tulevaisuudennäkymät sekä vahva tukijaverkosto. Seuran arvot ovat vastuu, välittäminen ja kehittyminen.

Valmennusryhmissämme on yli 120 urheilijaa. Valmennustoiminnan lisäksi olemme merkittävä lasten liikuttaja. Seura operoi Granibacken hiihtokeskusta, jossa järjestämämme hiihtokoulu opettaa vuosittain 600-900 lapselle alppihiihdon alkeet. Moni hiihtokoulun oppilaista jatkaa harrastustaan varsinaisissa seuran valmennusryhmissä.

Nykyisen päävalmentajan siirtyessä uusien haasteiden pariin haemme

SEURAN PÄÄVALMENTAJAA

Päävalmentajan tehtäviin kuuluvat

 • Seuran valmennustoiminnasta vastaaminen

 • Valmennuksen kokonaisvaltainen suunnittelu, kehittäminen ja toteutus yhdessä ryhmävalmentajien kanssa

 • Seuran valmentajien esimiehenä toimiminen sekä valmentajien koulutuksen suunnittelu ja toteutus

 • Erikseen sovittavan seuran valmennusryhmän valmentajana toimiminen

 • Valmennusta koskevan viestinnän koordinointi

 • Muut erikseen sovittavat seuratoimintaan liittyvät työtehtävät

Edellytämme seuran päävalmentajalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja aktiivista otetta valmentamiseen ja seuratoimintaan. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä näyttöjä valmennustehtävien menestyksellisestä hoitamisesta. Seura on kaksikielinen, joten ruotsin kielen taito on etu.

Pyydämme toimittamaan hakemukset palkkatoiveineen 15.3.2021 mennessä osoitteeseen: hallitus@grifkalpine.fi

Toivomme että valittava henkilö ottaisi tehtävän vastaan 1.6.2021 alkaen.

Lisätietoja päävalmentajan tehtävistä antavat:

07.09.2020

GrIFK Alpine r.f. kannatusjäsenyys 2020-2021

Kannatusjäsenyys on hyvä vaihtoehto yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka halauvat tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa näinä haastavina aikoina.

Kannatusjäseneksi liitytään maksamalla vuosittainen vapaavalintainen jäsenmaksu (min. 250€) ja jäsenyys on voimassa yhden vuoden. Maksu suoritetaan GrIFK Alpine r.f.:n tilille: FI29 40552920 0805 63. Viestikenttään: Kannatusjäsenmaksu.

Kaikki jäsenyyden maksaneet saavat yrityksen logon/nimensä kotisivujemme ja rinnekahvilamme kannatusjäsentauluun. Lähetä logo/nimi osoitteeseen: hallitus@grifkalpine.fi.

29.05.2020

Grani FIS-pilottiryhmä

GrIFK Alpine käynnistää kaudella 2020/21 FIS-pilottiryhmän. Ryhmän toiminta on kansainväliselle huipulle tähtäävää ja vaatimukset sen mukaiset.

Pilottiryhmään voi hakea kaiken ikäiset FIS-laskijat seurasta riippumatta.

Valmennuksesta vastaavat Mikko Heiskanen ja Juha Tenhunen. Mikko toimii vastuuvalmentajana ja Juha vastaa harjoittelusta Suomun ’base campillä’.

Vuosikalenterin runko:
- Ympärivuotinen fysiikkaharjoittelu toteutetaan yksilöllisen ohjelman, ryhmäkuivisten, sekä (mahdollisen) oppilaitoksen tarjoaman harjoittelun yhdistelmänä.
- Ulkomaan leiritys sekä kotimaan pre-season leiritys on yhdistetty Granin U16-ryhmän leirityskalenteriin ja sitä täydennetään tarvittaessa FIS-ryhmän lisäpäivillä.
- Kotimaan harjoitus- ja kilpailukauden aikana (marras-huhtikuu) kiinteä ’base camp’ Suomulla.
- Ryhmän kilpailukalenteri suunnitellaan laskijoiden tarpeiden mukaan.

Toimintaa ohjaa tavoitteellisen urheilun ja opiskelun (esim. oman paikkakunnan urheilulukiossa) yhdistäminen sekä kustannustehokkuus. Kustannustehokkuutta tuo muun muassa kotimaan harjoitusolosuhteiden hyödyntäminen ja matkustamisen minimointi.

Lopullinen toimintasuunnitelma, ohjelma ja vuosikalenteri laaditaan yhdessä pilottiryhmäläisten kanssa.

Valinnat ryhmään tehdään haastattelujen perusteella kesäkuun ensimmäisen ja toisen viikon aikana ja kausi käynnistyy välittömästi valinnan jälkeen. Haku 12.6 asti sähköpostilla: ville.k@grifkalpine.fi.

Lisätiedot toiminnanjohtaja Ville Kainulainen: 044 559 1369 / ville.k@grifkalpine.fi.

Grani FIS-pilottiryhmä
06.02.2020

Uusi päävalmentaja

GrIFK Alpinen uudeksi päävalmentajaksi on valittu Mikko Heiskanen.

14.10.2019

Hiihtokoulun 2020 aikataulut

Tulevan kauden aikataulut ovat nyt julki! Löydät kaikki kauden kurssit täältä.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.11.2019 klo. 12:00.

Hiihtokoulun 2020 aikataulut
Hiihtokoulun 2020 aikataulut
19.06.2019

Seuran valmennus kaudella 2019-2020

Grankulla IFK Alpine on nimittänyt päävalmentajakseen kasvatustieteiden kandidaatti Alexandra Niirasen. Alexandra on toiminut Granin valmennustiimissä jo seitsemän kautta valmentaen ryhmiä kaikissa ikäluokissa (U8 – U16). Alexandra on toiminut myös kahdella kaudella hiihdonopettajana. Ennen valmennusuraansa alkamista hän kilpaili ja opiskeli Norjan Geilossa alppilukiossa. Alexandra toimii myös vastuuvalmentajana Omega II:ssa (U14).

Granin valmennustiimiä tulee vahvistamaan Mikko Heiskanen, jonka kanssa on tehty monivuotinen sopimus. Mikko toimii valmentajana Omega I:ssä (U16). Mikolla on lähes kahdenkymmenen vuoden valmennustausta alppihiihdon parissa, joista Granissa yli kymmenen vuotta. Mikko on toiminut henkilökohtaisena valmentajana mm. Granin omille laskijoille Marcus Sandellille ja Victor Malmströmille.

Mikon vastuulla on urheilijoiden valmennustehtävien lisäksi myös koko valmennustiimin kouluttaminen ja tukeminen sekä erilaiset projektit, joista ensimmäisenä on ’GrIFK Alpinen polun’ päivittäminen. ’Granilaisen polku’ on toimintamalli, jonka tavoitteena on kehittävä, nousujohteinen ja kannustava toimintamalli urheilijoille, valmentajille ja tukijoukoille. Mikon kokemusta ja oppien jalkauttamista on tarkoitus hyödyntää kauden aikana myös muissa projekteissa.

"Granin valmentajavuosien aikana olen saanut mahdollisuuden valmentaa erilaisia urheilijoita erilaisten valmentajien kanssa ja tänä aikana olen saanut hyvän kuvan seuran toiminnasta, vahvuuksista ja sekä kehityskohteista. Uskon, että yhdessä seuran koko valmennuksen kanssa sekä Mikon koulutuksen johdolla voimme kehittää seuramme toimintaa entistä paremmaksi. Minusta on mahtavaa päästä työskentelemään ja kehittämään toimintaa yhdessä entisen oman valmentajani kanssa.", kommentoi Alexandra.

Muiden ryhmien vastuuvalmentajat

Omega I:n (U16) vastuuvalmentajaksi on nimetty kilpalaskijataustan omaava Aaro Koski, joka on valmentanut Granissa viisi vuotta. Alphan (U12) vastuuvalmentajana jatkaa jo kolmatta -vuotta ryhmää valmentava Olivia Schoultz. Olivia on opiskellut Rukan Alppikoulussa ja valmistautuu vuoden lopussa liikunnanohjaajaksi. Betan (U10) vastuuvalmentajaksi on nimetty Karin Hasselblatt. Karin aloitti valmentajana Granissa kuluneella kaudella ja sitä ennen hän kilpaili ja opiskeli Rukan Alppikoulussa.

Delta-ryhmä on ensimmäinen valmennusryhmä. Vastuuvalmentajaksi on nimetty Vanessa Ekstam. Vanessa toimi myös kuluneella kaudella Deltan valmentajana. Sigma ryhmä on tarkoitettu U10 ja U12 ikäisille, jotka eivät halua harrastaa alppihiihtoa vuoden ympäri eivätkä kilpailla ja leireillä niin paljon kuin muut ryhmät. Sigman vastuuvalmentajana jatkaa jo kolmatta vuotta Katarina Koljonen.

Kaikissa ryhmissä toimii vastuuvalmentajan lisäksi myös toinen valmentaja. Seuran toiminnanjohtajana jatkaa Ville Kainulainen.

"Meillä on erinomainen valmennustiimi kasassa ja valmennusryhmiin on ilmoittautunut ennätysmäärä laskijoita. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä kesätauon jälkeen valmistautumaan uuteen kauteen.", toteaa seuran toiminnanjohtaja Ville Kainulainen.

Lisätiedot:

Ville Kainulainen, ville.k@grifkalpine.fi, 044 559 1369

toiminnanjohtaja, GrIFK Alpine r.f.

Päivitetty 19.6.2019 klo. 15.30

20.05.2019

Delta-ryhmän infotilaisuus ke 21.5 klo. 18

Järjestämme infotilaisuuden keskiviikkona 22.5 klo. 18 Kasavuoren koululla Delta-ryhmälle, joka on seuramme ensimmäinen treeniryhmä. Tilaisuus on avoin kaikille treeniryhmästä kiinnostuneille (synt. 2008-2013). Tilaisuudessa käymme läpi ryhmän viikkoharjoitteluohjelmaa sekä mahdollisia leirejä. Delta-ryhmä aloittaa toimintansa elokuussa koulujen alettua ja jatkuu toukokuun loppuun saakka. Ryhmä harjoittelee koko kauden kaksi kertaa viikossa Granissa. Infotilaisuudessa on mahdollista ilmoittautua mukaan ryhmään.

Osoite: Kasavuorentie 1, 02700 Kauniainen

Delta-ryhmän infotilaisuus ke 21.5 klo. 18
12.04.2019

Granibacken on suljettu!

Granibacken on suljettu. Kiitos kaikille kaudesta!

14.03.2019

Hiihtokoulun kauden päätös su 24.3. klo. 10-14

Sunnuntaina 24.3. vietämme hiihtkoulun päättäreitä rinneriehan merkeissä klo. 10-14.

Hiihtokoulun kauden päätös su 24.3. klo. 10-14
12.02.2019

Audi Alpine Ski Tour Granissa 2.3 - Hiihtokoulu siirretty

Joudumme valitettavasti siirtämään lauantai 2.3.2019 hiihtokoulutunnit lauantaille 30.3.2019.
Opetustunnit pidetään normaalisti klo. 9-15 lauantaina 30.3. Hiihtokoululla ei ole mitään toimintaa lauantaina 2.3.2019.

Syy muutokseen on Audi Alpine Ski Tourin siirtyminen Tampereelta Kauniaisiin. Tapahtuma odotetaan kestävän sen verran kauan, että yksittäisten ryhmien siirtäminen myöhemmäksi päivällä ei onnistu.

Pahoittelemme suuresti tätä aikataulumuutosta. Mikäli teillä on kysymyksiä koskien aikataulua, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse hiihtokoulu@grifkalpine.fi.

24.01.2019

Seuran omat keskiviikkokilpailut käynnistyvät 30.1!

Power Cup käynnistyy keskiviikkona 30.1 pujottelun merkeissä. Ilmoittautumisohjeet ja aikataulut löytyvät täältä.

Seuran omat keskiviikkokilpailut käynnistyvät 30.1!
11.01.2019

Poikkeuksia hiihtokoulun aikataulussa la 12.1 klo. 11-14

‍Lauantaina 12.1.2019 klo. 11-14 vietetään Granibackenin 85-vuotis päivää, jonka takia hiihtokoulutunneilla klo. 11-14, on poikkeukselliset aloitusajat.

Tunnit alkavat seuraavasti:

• klo.11–12 --> klo. 13-14
• klo. 12–13 --> klo. 14-15
• klo. 13–14 --> klo. 15-16
• klo. 14–15 --> klo. 16–17

Tunnit klo. 9-10 ja 10-11 pidetään normaalisti.

Kaikki hiihtokoululaiset ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan rinneriehaan ennen/jälkeen omaa hiihtokoulu tuntiaan.

03.01.2019

Granibacken avataan perjantaina 4.1.2019 klo. 10

GRANIBACKEN AVATAAN PERJANTAINA KLO. 10!💥 Perjantaina kaikki laskevat ilmaiseksi ja silloin on myös mahdollista ostaa la-su lippu (kahden päivän lippu) yhden päivän hinnalla🤩Hissilippuhinnasto löytyy täältä.

Maksuvälineenä normaalin korttimaksun/käteismaksun lisäksi toimii meillä nykyään kahviossa myös seuraavat maksutavat: MobilePay, Smartum, EazyBreak sekä ePassi💶

Olemme auki klo. 10-18 perjantai-sunnuntai. Maanantaista 7.1.2019 alkaen olemme auki normaalisti (klo. 14-21 arkisin & klo. 9-18 viikonloppuisin)⛷️🏂

Nähdään rinteessä!☺️

27.11.2018

Granibacken 85 v. rinnerieha 12.1.2019

Granibacken täyttää 85 vuotta tammikuun 14. 2019. Juhlimme Granibackenin pitkää historiaa lauantaina 12. tammikuuta 2019 rinneriehan merkeissä klo. 11-14. Alustavan ohjelman mukaan luvassa on kaikille avoin laskettelukilpailu, jossa parhaat asut ja tyylit palkitaan. Kaiva vaatekomerosi kätköistä hienoin ja vanhin lasketteluasu ja pue lapsille naamiaisasu. Kahvilassa esillä Granibackenin historianurkkaus, jossa pääsee tutustumaan rinteen historiaan sekä lajin syntyyn Suomessa. Lasten iloksi mukana myös kaikkien tuntema Werneri-pupu ja paljon muuta hauskaa koko perheelle! Tarjolla on kahvilamme herkkuja sekä syntymäpäiväkakkua.

Granibacken 85 v. rinnerieha 12.1.2019
Granibacken 85 v. rinnerieha 12.1.2019
15.11.2018

Talvistartti ja seuran sääntömääräinen syyskokous 22.11.2018

GrIFK Alpinen perinteinen Talvistartti-tapahtuma järjestetään taas Kasavuoren koululla torstaina 22.11.2018 klo. 18-20. Illan aikana on mahdollista muun muassa:

 • Ostaa ja päivittää kausikortit kaudelle 2019 Granibackeniin (hiihtokoulukortin päivitys täyteen kausikorttiin puoleen hintaan)
  • 200 ensimmäista kausikorttia -20 %

 • Ilmoittautumaan ja tutustumaan hiihtokouluumme ja valmennustoimintaamme
 • Tutustua seuran yhteistyökumppaneihin ja heidän tarjouksiin
 • Ostaa ja myydä alppivarusteita kamapörssissä


Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 22.11.2018 klo 20.00 Kasavuoren koululla. Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle säännöissä määrätyt asiat: hallituksen toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien kertomus sekä vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuussa oleville. Kokous pidetään Talvistartti-tapahtuman jälkeen.

Talvistartti ja seuran sääntömääräinen syyskokous 22.11.2018
30.10.2018

Ilmoittaudu etukäteen hiihtokouluun 2.-4.11

Grani on mukana GoExpo Winter tapahtumassa 2.-4.11. Messuilla pääset ilmoittautumaan meidän hiihtokouluumme etukäteen pe-su klo. 15-17 Skisportin ostastolla 6k79✅ Löydät meidät myös Talvimäestä klo. ‪14-14.30‬⛷ 50 ensimmäiselle ilmoittautuneille Grani-buffi kaupan päälle!⭐

Muistathan luoda profiilin Grifk Alpinen myClubiin (jos profiilia ei vielä löydy) ja tutustua ryhmä tarjontaan etukäteen. Kaikki tiedot löytyvät täältä.

Virallinen ilmoittautuminen alkaa 5.11 klo.12 myClubin kautta😊

Ilmoittaudu etukäteen hiihtokouluun 2.-4.11
12.10.2018

Hiihtokoulun ilmoittautuminen alkaa 5.11 klo. 12.00!

Katso ohjeet ilmoittautumiseen täältä.

Hiihtokoulun ilmoittautuminen alkaa 5.11 klo. 12.00!
04.10.2018

Hiihtokoulun 2019 aikataulut nyt julki!

Kaikki hiihtokoulun kurssit, löytyvät nyt täältä sekä myClubista. Ilmoittautuminen alkaa kaikkien kurssien (paitsi Marcus Sandell Racing School) osalta 5.11.2018 klo. 12.00! Huomioikaa, että myös suositut hiihtoloman kurssimme ovat nyt jo julki sekä auki ilmoittautumiselle 5.11.2018 alkaen.

❗Lauantaina 12.1.2019 saattaa olla poikkeuksia aloitusaikatauluissa, koska vietämme Granibackenin 85 v. juhlia rinneriehan merkeissä klo. 11 eteenpäin (avoin tapahtuma kaikille). Tästä lisää täältä🎂🤩.Ohjeet miten löydät 10-viikon kurssit ja Hiihtoloman kurssit myClubista:

Kirjaudu sisään myClubiin tunnuksillasi. Täältä löydät ohjeet, kuinka rekisteröit uuden käyttäjän sekä muuta tarvittavaa tietoa koskien ilmoittautumista.

Mene:
Tapahtumat ➡️ muut ➡️ suodatus ➡️ valitse ryhmä.

Hiihtokoulun 2019 aikataulut nyt julki!
10.09.2018

GrIFK Alpine r.f. ja Mandatum Life yhteistyöhön

Mandatum Life ja Suomen suurin alppihiihtoseura GrIFK Alpine r.f. ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta, joka auttaa seuraa kehittämään toimintaansa.

Kauniaisten vuonna 1934 avatussa rinteessä on harjoitettu seuratoimintaa jo 30 vuotta. GrIFK Alpinen päätoimintoja ovat hiihtokoulu, ympärivuotinen valmennus sekä Kauniaisten hiihtokeskuksen pyörittäminen.

”Mandatum Life saa ison joukon iloisia yhteistyökumppaneita Suomen alppihiihdon lasten- ja junioritoiminnan ykkösseuran GrIFK Alpinen junioreista ja hiihtokoululaisista”, GrIFK Alpinen toiminnanjohtaja Ville Kainulainen sanoo. ”Olemme erittäin kiitollisia yhteistyömahdollisuudesta Mandatum Lifen kanssa”, Kainulainen jatkaa.

Seuran perinteikkään hiihtokoulun käy vuosittain noin 900 oppilasta, joista osa jatkaa seuran menestyksekkäisiin valmennusryhmiin. Hiihtokoulu tarjoaa monipuolista ja hauskaa laskettelu- ja lumilautaopetusta pääsääntöisesti lapsille, mutta myös aikuisille löytyy omat kurssinsa.

Tulevan kauden hiihtokoulu alkaa tammikuussa ja valmennusryhmistä osa suuntaa lumille Itävaltaan jo syyskuussa, kesän kuivaharjoittelukauden jälkeen.

”Granin aktiiviseen toimintaan on hauska lähteä mukaan. Tulemme varmasti inspiroimaan toisiamme monin tavoin ja pääsemme seuraamaan läheltä laskijoiden kehitystä ja saavutuksia” kommentoi Mandatum Lifen viestintä- ja markkinointijohtaja Niina Riihelä.

GrIFK Alpine r.f. ja Mandatum Life yhteistyöhön
06.09.2018

HIIHTOKOULU NYT FACEBOOKISSA

Jotta olisi helpompaa seurata GrIFK Alpinen toimintaa, teimme meidän hiihtokoululle omat Facebook sivut nimellä GRIFK ALPINE HIIHTOKOULU käy tykkäämässä Sivuja saa mielellään myös jakaa

06.08.2018

Uusi toiminnanjohtaja

GrIFK Alpinen uusi toiminnanjohtaja Ville Kainulainen aloitti tehtävässään elokuussa. Ville on tehnyt pitkän uran alppivalmennuksen parissa ja on viimeiset vuodet toiminut Helsinki Ski Clubin toiminnanjohtajana.

21.03.2018

GrIFK Alpine hakee toiminnanjohtajaa

GrIFK Alpine on Suomen suurin ja menestynein alppihiihtoseura. Seuralla on pitkät perinteet ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin haemme seuralle

TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtajan avaintehtäviä ovat:

 • Seuran päivittäisen toiminnan koordinointi ja seuran työntekijöiden esimiehenä toimiminen
 • Rinnepäällikkönä toimiminen
  • Budjetointi
  • Henkilöstö
  • Työvuorot
  • Työ- ja rinneturvallisuus
  • Tarvittaessa rinnemiesten avustaminen
 • Valmennustehtävät
  • Kausisuunnitelmat yhdessä päävalmentajan kanssa
  • Viikkovalmennus, ei vastuullisena
  • Leirit tarvittaessa
  • Valmennustoiminnan kehittäminen yhdessä päävalmentajan kanssa
 • Seuran taloushallinto
  • Palkat (Rinne, Valmentajat, Hiihtokoulu, Kahvio)
  • Ostolaskujen seuranta
  • Laskutus
  • Raportointi
  • Lisenssit ja vakuutukset
 • Tapahtumat ja kilpailut
 • Yhteistyökumppanuuksien, tukien ja markkinoinnin koordinointi
 • Viestinnän koordinointi

Pyydämme laittamaan hakemukset toiminnanjohtajan tehtävään 16.4.2018 mennessä. Toivomme että valittava henkilö ottaa tehtävän vastaan 1.6.2018 alkaen.

Lisätietoja aiheesta antavat:

15.03.2018

POWER Cup tulokset 2018

Kauden 2018 POWER Cup on saatu päätökseen.

Oheisen linkin kautta pääset kaudella laskettujen kisojen tuloksiin ja voit tarkastaa kauden voittajat. https://grifkalpine.fi/fi/tapahtumat/power-cup

N8:

 1. Sanni Peltola
 2. Varvara Sivkova
 3. Frida Aapro

M8:

 1. Eeli Arvonen
 2. Emil Forsberg
 3. Wilhelm Gylling

N10:

 1. Christina Henriksson
 2. Anna Peltola
 3. Amelie Tilander

M10:

 1. Eemil Westman
 2. Casper Eriksson
 3. Casper Forsberg

N12:

 1. Kia Suni
 2. Julianna Kattelus
 3. Amelie Björkstén
 4. Helka Mäkelä

M12:

 1. Leevi Westman
 2. Joni Silvennoinen
 3. Joonatan Järvelä

N14:

 1. Isabel Söderström
 2. Rebecca Campbell
 3. Filippa Grönberg

M14:

 1. Teemu Honkanen
 2. Edvin Appelqvist
 3. Oskari Nikola

N16:

 1. Nanna Tuhkanen
 2. Louise Björkstén
 3. Mikaela Huurinainen

M16:

 1. Otto Kotola
 2. Roope Rotko
 3. Jaakko Tapanainen

N18:

 1. Nette Kiviranta
 2. Ingrid Ulfves
 3. Bianca Björksten

NYL:

 1. Katariina Koljonen
 2. Charlotta Lemström
 3. Christa Järvikare

MYL:

 1. Hannu Sintonen
 2. Atte Martikainen
 3. Jukka Huisman
04.02.2018

POWER CUP alkaa

Grani Backenissa järjestetään perinteinen Power-keskiviikkokilpailu. Kauden kilpailut alkavat keskiviikkona 7.2 klo 18:00.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://grifkalpine.fi/fi/tapahtumat/power-cup

20.01.2018

Hiihtoloma 2018

Hiihtoloman kursseille ilmoittautuminen alkaa 22.1.2018 klo.10.00

Hiihtoloma viikolla tarjoamme opetusta maanantaista perjantaihin 10-11.40, 12-13.40 ja 14-15.40.

Lisätietoja löydätte Rekisteröidy ja ilmoittaudu hiihtokouluun osiosta.

23.12.2017

Hiihtokoulu alkaa maanantaina 15.1.2018

Lämpimästä säästä johtuen emme ole voineet tehdä lunta rinteeseen, jonka vuoksi joudumme siirtämään hiihtokoulun kursseja viikolla eteenpäin.

Hiihtokoulun kaikki kurssit siirretään kokonaisuudessaan viikolla eteenpäin:
Hiihtokoulu alkaa maanantaina 15.1.2018 ja päättyy 1.4.2018 sunnuntaina.

På grund av milda temperaturer hamnar vi flytta skidskolestarten med en vecka.

Alla kurser flyttas med en vecka framåt:

Skidskolan börjar måndagen den 15.1.2018 och avslutas söndagen 1.4.2018.

Because of the warm weather we haven't been able to make snow for our slopes. Which means we need to delay start of the Ski School by week.

All Ski School courses will be delayed by week:

Ski School starts week 3 monday 15.1.2018 and the last week of Ski School ends sunday 1.4.2018.

03.11.2017

Talvistartti 23.11 klo 18:00

Granin lumikauden virallinen avaus Talvistartti järjestetään torstaina 23.11 klo 18.00, paikkana Kasavuoren koulu.

Paikalla tulee olemaan hiihtokoulun ja valmennustoiminnan edustajia ja heidän kauttaan voitte vielä ilmoittautua mukaan seuran toimintaan. Yhteistyökumppanimme ovat myös paikalla esittelemässä tuotteitaan ja tarjouksiaan seuralaisille.

Tapahtumassa tullaan järjestämään myös perinteinen kamapörssi jossa voit tehdä loistavia löytöjä edulliseen hintaan.

20.10.2017

Hiihtokouluun ilmoittautuminen alkaa 6.11.2017 klo 12.00

Ilmoittautuminen GrIFK Alpinen hiihtokouluun alkaa 6.11.2017 klo 12.00.

Rekisteröityminen hiihtokouluun on alkanut ja lisäohjeita löydät Hiihtokoulu osiosta, josta löydät myös tarvittavat lisätiedot koskien hiihtokoulua.

Tervetuloa seuraan!

Hiihtokouluun ilmoittautuminen alkaa 6.11.2017 klo 12.00
Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet