FacebookInstagram
Valmennus

Valmennus

Toimintamme tavoitteena on kehittää urheilijoita alppihiihdon parissa ja ylläpitää korkeatasoista valmennusta. Pohjan valmennustoiminnallemme luo hiihtokoulu sekä Marcus Sandell Racing School, josta nuoret urheilijat siirtyvät valmennusryhmiin. Valmennusryhmien tehtävänä on perehtyä ja paneutua ratalaskuun, sekä kokonaisvaltaiseen valmennukseen.

GrIFK Alpinen juniorivalmennuksessa olemme keskittyneet 7–16-vuotiaiden valmentamiseen. Nuorimmat laskijat kuuluvat Delta -ryhmään, jonka jälkeen siirrytään joko Sigmaan tai Alpha & Betaan. Seuran U14-16 ikäiset laskevat Omega-ryhmissä. Valmennuksen toteuttamiseksi seuralla on yli kymmenen valmentajaa. Lisäksi seuran vapaaehtoistyöhön osallistuu seuran vanhempia ja muita lajista innostuneita.

Seuran pitkäjänteisestä valmennustyöstä kertoo se, että 16-vuotiaiden Omega 1 -valmennusryhmästä on valittu vuosittain useita menestyneitä junioreita edustamaan Suomea lasten kansainvälisin kilpailuihin. Lisäksi valtaosa ryhmäläisistä on jatkanut alppihiihtouraansa alppilukioon Suomessa tai ulkomailla. Lisäksi seuran valmennuspolun läpikäyneitä urheilijoita on myös Suomen alppimaajoukkueessa.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet