FacebookInstagram
Valmennusryhmät

Valmennusryhmät

Omega

Omega-ryhmät ovat tarkoitettu U14 ja U16 ikäisille aktiivilaskijoille. Omega-ryhmissä harjoitteleminen ja kilpaileminen on tavoitteellista. Ryhmän toiminta tähtää ikäluokkiensa kansallisille ja kansainvälisille huipuille. Omega-ryhmistä on vuosittain lähtenyt laskijoita edustamaan Suomea Alpecimbra FIS Children Cup:iin (U14 ja U16 epäviralliset MM-kilpailut) ja ryhmä on ollut Suomen parhaimmistoa SM-kisoissa.

Omegan valmentajina toimivat seuran päävalmentaja Arttu Niemelä, Marlon Sjöberg, Juho Linjakumpu ja Jesper Mansner.

Alpha

Alpha on U12 laskijoiden ympärivuotinen aktiiviryhmä. Ryhmä harjoittelee maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin läpi vuoden. Kuivaharjoittelukaudella harjoitukset järjestetään Kauniaisissa, talvikaudella Granibackenilla ja Swinghillissä. Ryhmä on jo hieman kilpailullisempi ja tähtää kansalliseen kärkeen. Laskijat osallistuvat kilpailuihin ja leireille ympäri Suomea.

Alphan valmentajina toimivat Crista Järvikare, Anders Svels ja Roope Rotko.

Beta

Beta-ryhmä on U8-U10 sarjalaisten ympärivuotinen aktiiviryhmä, joka harjoittelee kuivaharjoittelukaudella 2 kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin Kauniaisissa, ja lumikaudella kolme kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin sekä torstaisin. Lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua kilpailuihin ja leireille ympäri Suomea.

Betan valmentajina toimivat Riikka Honkanen ja Nicolas Tillander.

Delta

Delta on ensimmäinen valmennusryhmä urheilijanpolulla. Deltassa harjoitellaan 2 kertaa viikossa elokuusta toukokuuhun. Kuivaharjoittelukaudella ryhmä harjoittelee ympäri Kauniaista ja heti lumen tullessa harjoituksia pidetään Granibackenissa. Ryhmä saattaa leireillä Etelä-Suomessa ja osallistua joihinkin Etelä-Suomen aluekisoihin.

Deltan valmentajina toimivat Cecilia Ehnström ja Melinda Viljanen.

Delta freestyle

Delta-freestyle on freestyle-ryhmä, joka harjoittelee 2 kertaa viikossa marraskuusta talvikauden loppuun. Kuivaharjoittelukaudella ryhmä harjoittelee ympäri Kauniaista ja lumikaudella harjoitukset pidetään kerran viikossa Granibackenissa sekä kerran viikossa Swinghillissä. Ryhmä saattaa leiriellä Etelä-Suomessa sekä mahdollisuuksien mukaan myös Lapissa.

Delta-freestyleä valmentaa Onni Lehtovaara.

Omega Sport

Omega Sport on U14-U16 vuotiaiden harrasteryhmä, joka harjoittelee marraskuusta maaliskuun loppuun kaksi kertaa viikossa. Ryhmän toiminta tähtää hiihdonopettajataitoihin siten, että ryhmässä harjoitukset jaetaan ratalaskuun ja hiihdonopetusta tukeviin tekniikkaharjoituksiin. Ryhmän jäsenet pääsevät kauden aikana kokeilemaan myös hiihdonopettajana toimimista.

Omega Sportin valmentajana toimii Sandra Nikander.

Race Sigma

Sigma on U10-12-sarjan harrasteryhmä, joka tarjoaa talvikauden aikana arkiharjoittelua kaksi kertaa viikossa. Ryhmän toiminta keskittyy pääsääntöisesti harjoitteluun ja seuran omiin keskiviikkokilpailuihin. Ryhmä harjoittelee joulukuun alusta maaliskuun loppuun.

Sigman valmentajana toimii Sandra Nikander.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet