Valmennusryhmät

Valmennusryhmät

Valmennusryhmä Delta

Delta on ensimmäinen valmennusryhmä nuorten polussa. Deltassa harjoitellaan 2 kertaa viikossa elokuusta toukokuuhun. Kuivaharjoittelu-kaudella toiminta keskittyy Kauniaisiin ja heti lumen tullessa, harjoituksia pidetään Graninackenissa. Ryhmä saattaa leireillä Etelä-Suomessa ja osallistua joihinkin Etelä-Suomen aluekisoihin.

Deltan valmentajina toimivat Crista Järvikare ja Melinda Viljanen.

Delta-freestyle

Delta-freestyle on freestyle ryhmä joka harjoittelee 2 viikossa marraskuusta talvikauden loppuun. Kuivarajoittelu-kaudella ttoiminta keskittyy Kauniaisiin ja heti lumen tullessa, harjoitukset pidetään kerran viikossa Granibackenissa sekä kerran viikossa Swinghillissä. Ryhmä saattaa leiriellä etelä-suomessa sekä mahdollisuuksien mukaan myös lapissa.

Delta-freestyle valmentaa Juho Liljemark ja Aaro Lehtovaara.

Valmennusryhmä Sigma

Sigma ryhmä on tarkoitettu U10 ja U12 ikäisille, jotka eivät halua harrastaa alppihiihtoa vuoden ympäri, eivätkä halua kisailla tai leireillä niin paljon.

Sigman valmentajana toimii Erik Jensen sekä Edvin Appelqvist.

Valmennusryhmä Beta

Beta ryhmä, on pääsääntöisesti tarkoitettu U10 sarjalaisille. Beta ryhmä harjoittelee ympäri vuoden.

Betan valmentajana toimii Cecilia Ehrnström ja Anders Svels.

Valmennusryhmä Alpha

Alpha on seuraava ryhmä, joka on tarkoitettu pääasiassa U12 laskijoille. Ryhmä on jo hieman kilpailullisempi ja ryhmä tähtää kansalliseen kärkeen. Laskijat osallistuvat kilpailuihin ja leireille ympäri Suomea.

Alphan valmentajina toimivat Jens Henttinen,Olivia Schoultz, Jesper Mansner ja Aaro Arvonen.

Valmennusryhmä Omega

Omega-ryhmät ovat tarkoitettu U14 ja U16 ikäisille aktiivilaskijoille. Omega ryhmissä harjoitteleminen ja kilpaileminen on tavoitteellista. Ryhmän toiminta tähtää ikäluokkiensa kansallisille ja kansainväliselle huipuille. Omega ryhmistä on vuosittain lähtenyt laskijoita edustamaan Suomea Alpecimbra FIS Children Cup:iin (U14 ja U16 epäviralliset MM-kilpailut) ja ryhmä on ollut Suomen parhaimmistoa SM-kisoissa.

Omegan valmentajina toimivat Roope Rotko, Arttu Niemelä, Mathilda Lassenius ja Marlon Sjöberg.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet