FacebookInstagram
Ohjeet ja pelisäännöt

Ohjeet ja pelisäännöt

KÄYTÄNNÖN OHJEITA HIIHTOKOULUUN OSALLISTUVILLE

1. SAAVU PAIKALLE AJOISSA, SITEN ETTÄ OLET VALMIS LASKEMAAN (VAATTEET JA VÄLINEET PÄÄLLÄ) KUN TUNTI ALKAA

2. VARAA TARVITTAESSA AIKAA VÄLINEIDEN VUOKRAUKSEEN ENNEN TUNTIA

3. JOS OLET TULOSSA YKSITYISTUNNILLE ILMOITTAUDU KAHVIOON SEKÄ MAKSA TUNTI ENNEN TUNNIN ALKUA

4. LAPSILLA KYPÄRÄ ON HIIHTOKOULUSSA PAKOLLINEN, AIKUISILLA SUOSITELTAVA.

5. SUOSITTELEMME NIMITARRAA / TEIPPIÄ NIMELLÄ LAPSEN KYPÄRÄÄN


Rinne turvallisuus
Tutustu rinteen yleisiin ohjeisiin, jotka ovat saatavilla täällä https://www.ski.fi/info/rinneturvallisuus/

10-viikon kurssien sopimus- ja peruutusehdot
Tutustu tästä

Muiden hiihtokoulutuntien ja kurssien sopimus- ja peruutusehdot
https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/hiihtokoulujen-sopimusehdot/


VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN HUOLTAJILLE

TARVITAANKO HIIHTOKOULUTUNNILLE HISSILIPPU?

Hiihtokoulutunnin aikana lapsi ei tarvitse hissilippua. Ryhmät kulkevat hissiin hiihtokoulun omasta portista. Jos lapsi haluaa jatkaa laskemista tunnin jälkeen, tulee hänellä olla hissilippu (huom! Lasten naruhississä ei tarvita lippua). Suosittelemme kausikortin hankkimista innokkaille lapsille.

MITÄ HIIHTOKOULUTUNNILLE PITÄÄ OTTAA MUKAAN?

Lapsi tarvitsee tunnille sään mukaiset vaatteet. Lisäksi lapsella tulee olla sukset, monot ja kypärä tai lumilautatunneilla lumilautakengät, lumilauta ja kypärä. Sauvat ovat suositeltavia VauhtiWerneri ja RataWerneri -ryhmissä, mutta eivät ole pakolliset. HUOM! Toivomme, että lasten kypärään olisi kirjoitettu nimi (teippi tai tarra).

MITEN HIIHTOKOULUTUNNILLE PUKEUDUTAAN?

Vältä pitkiä kaulaliinoja ja löysiä vaatteita, jotka voivat tarttua hissiin. Älä pue lapsellesi liukkaita vaatteita, esim. kurahousuja. Rinnettä hallitsemattomasti liukuva lapsi on turvallisuusriski. Liukkailla hanskoilla on vaikea käyttää hiihtohissiä. Nahkakäsineillä/rukkasilla saa parhaan otteen kapulasta/narusta. Laskettelemme joka säällä, pakkasrajaa ei ole.

MISSÄ RYHMÄ KOKOONTUU TUNNIN ALUSSA?

Ryhmät kokoontuvat rinteen alaosassa. Lasten rinteessä aloittavat ryhmät kokoontuvat lasten hissin lähellä ja isossa rinteessä aloittavat ryhmät kokoontuvat sompahissin lähettyvillä.

MIHIN HIIHTOKOULUTUNTI PÄÄTTYY?

Hiihtokoulutunti päättyy samaan paikkaan kuin mistä tunti alkoi. Nouda lapsi heti tunnin päättyessä, mikäli hän ei ole totuttanut vielä itsenäisesti liikkumaan rinteessä tai sen ulkopuolella.

TARVITSEEKO POISSAOLOSTA ILMOITTAA?

Jos lapsi on yhden kerran pois hiihtokoulusta, ei tästä tarvitse ilmoittaa. Jos lapsi on useamman viikon poissa, kannattaa asiasta ilmoittaa hiihtokoululle sähköpostilla. [email protected]

HALUAISIN VAIHTAA HIIHTOKOULURYHMÄÄ

Sen jälkeen, kun kurssi on maksettu tai opetus on jo alkanut, kaikki ryhmien vaihdot tehdään hiihtokoulun toimiston kautta sähköpostilla [email protected]

VOINKO POISTUA RINTEELTÄ LAPSEN HIIHTOKOULUTUNNIN AIKANA?

Hiihtokoulutunnin aikana opettajat huolehtivat lapsista. Pidäthän huolen, että opettaja huomaa varmasti lapsesi saapuneen hiihtokouluun. Tunnin aikana hiihdonopettajat keskittyvät lasten opettamiseen. On todettu, että lapsi keskittyy paremmin, kun vanhemmat eivät ole näköpiirissä. Vanhemmat voivat seurata tunteja rinnekahvilasta. Alle 5-vuotiaiden lasten vanhempien toivomme pysyvän rinteellä hiihtokoulutunnin ajan, jotta vanhemmat voivat tarvittaessa auttaa, jos lapsen tarvitsee esimerkiksi käydä vessassa tunnin aikana.

10-VIIKON HIIHTOKOULUKURSSIN TUNTIEN KORVAAMINEN?

Pyrimme järjestämään korvaustunteja hiihtokouluoppilaille, jotka ovat olleet poissa omalta tunniltaan sairastumisen takia (lääkärin todistuksen näyttävät saavat ensisijaisesti paikan). Korvaustunnit järjestetään kauden lopussa (säävaraus). Ilmoitamme tuntien ajankohdat ja varausohjeet erikseen 10-viikon kursseille osallistuville.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet