FacebookInstagram
Joulun välipäivät 2024

Joulun välipäivät 2024

JOULULOMA: 27.12.2023-7.1.2024

Joulun välipäivinä ja vuoden ensimmäisellä viikolla tarjoamme 3 päivän mittaisia kursseja lapsille. Kurssien lisäksi tarjolla on yksityisopetusta lapsille ja aikuisille.

Kolmen päivän kursseja on tarjolla to 28.12.– la 30.12.2023 ja to 4.- la 6.1.2024

KURSSILUKKARI HINNASTO ILMOITTAUTUMINEN

Huom! Joululoman kursseilla on säävaraus


KURSSIKUVAUKSET 28.12.–30.12.2023 ja 4.-6.1.2024 (3 päivää)

MINIWERNERI 3-4-vuotiaat

Tämä kurssi on tarkoitettu perheen pienimmille. Tunneilla totutellaan sukien päällä olemiseen, liukuihin ja aura-asentoon. Tavoitteena on oppia yksi aurakäännös kumpaankin suuntaan. Lasten ikä ja jaksaminen huomioiden opetuskerran kesto on 45 minuuttia, mistä aktiivista aikaa suksilla on noin 30 minuuttia.

LUMIWERNERI (ALKEISKURSSIT)

4- 5 v ja 6+ v: LumiWernerit ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena on oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö. Aiempaa kokemusta laskettelusta ei tarvitse olla. LumiWerneriin osallistuvien tulee täyttää kurssin aikana 4-vuotta. Muuten ikärajat ovat suuntaa antavia ja näiden avulla pyritään tasoittamaan suurta ikäjakaumaa ryhmien sisällä.

VAUHTIWERNERI 1 (JATKOKURSSI)

4- 6 v ja 7+ v: VauhtiWerneri 1 on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille, tai lapsille, joilla on vastaavat valmiudet. Laskija osaa pysähtyä ja tehdä aurakäännöksiä, hallita vauhtia ja käyttää vähintään lastenrinteen hissiä. Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä. Kurssien ikärajat ovat suuntaa antavia ja näiden avulla pyritään tasoittamaan suurta ikäjakaumaa ryhmien sisällä.

VAUHTIWERNERI 2 (JATKOKURSSI 2)

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille, jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita. Kurssilla ei ole ikärajaa.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet