FacebookInstagram
SU 12.3: Swinghill, SL

SU 12.3: Swinghill, SL

Nuuksiontie 71, 02820 Espoo

Kilpailualuekartta
Oheisessa linkissä aluekartta, josta selviää kilpailualueen keskeiset toiminnot: Swinghill aluekartta. Pysäköinti ohjeet alla.
Pysäköinti
Pysäköintipaikkoja on sekä rinteen yläasemalla (Nuuksiontie 71, Espoo), että kävelymatkan päässä Suomen luontokeskus Haltiassa (Nuuksiontie 84, Espoo). Rinteen yläasemalla on dropzone, johon laskijat ja matkustajat voi jättää varusteineen. Ensin täytetään yläaseman parkkipaikka (P1), jonka jälkeen autot ohjataan urheiluopiston parkkiin (P2) ja tämän täyttyessä Haltian parkkiin (P3). Tarkemmat pysäköintiohjeet Swinghill pysäköinti + whatsapp ryhmässä.

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot ovat pusseissa seuroittain suksivuokraamon vieressä (yläasema). Kilpailunumeroiden nouto 8.30 alkaen. Suositellaan, että yksi henkilö seurasta jakaa numerot osallistujille lähtölistan mukaan.

Hissiliput
Kilpailijoiden hissiliput (25€/päivä) maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä SuomiSportissa. Hissiliput jaetaan valmiiksi kilpailunumeropusseihin. Huoltajat ja valmentajat voivat ostaa hissilipun (päivälippu 25€) hiihtokeskusten lipunmyynnistä. Kahdeksaa kilpailuun ilmoittautunutta laskijaa kohden yksi ilmainen valmentajalippu.

Ruokailu
Kahvila ja ravintokateltat tarjoavat monipuolista syötävää kilpailupäivän aikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja mobilepay
Swinghill vastaa ruokailu &kahvilatarjonnasta:
Keittolounas 12€- lohi,riista,nakki tai bataattikeitto
(löytyy gluteiiniton, laktoositon sekä vegaaninen vaihtoehto)
Letut - 4,50
Makkara - 2,50€ kpl / 4€ 2kpl


Lisää informaatiota ennen sunnuntain kilpailua

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet