FacebookInstagram
LA 11.3: Granibacken, SL

LA 11.3: Granibacken, SL

Petaksentie 10, 02700 Kauniainen

Aluekartta
Oheisesta aluekartasta, löytyvät kilpailualueen keskeiset toiminnot: Granibacken aluekartta

Pysäköinti
Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti rinteen ala-asemalla (Petaksentie 1, 02700 Kauniainen) ja jäähallin parkkipaikalla (Vanha Turuntie 42, 02700 Kauniainen). Liiveillä varustetut liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä ja parkkialueiden täyttymisestä tiedotetaan.
Parkkipaikalla on dropzone, johon laskijat ja matkustajat voi jättää varusteineen. Parkkipaikkojen täyttyessä käytämme etäparkkipaikkaa, josta on GrIFK Alpinen järjestämä kuljetus rinteelle. Tarkemmat pysäköintiohjeet tästä linkistä: PYSÄKÖINTI GRANIBACKEN. Ajankohtainen pysäköinti info Whatsapp-ryhmissä!

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot ovat pusseissa seuroittain kahvilan edessä. Kilpailunumeroiden nouto 8.30 alkaen. Suositellaan, että yksi henkilö seurasta jakaa numerot osallistujille lähtölistan mukaan.

Hissiliput
Kilpailijoiden hissiliput (25€/päivä) maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä SuomiSportissa. Numeroliivi toimii rinnealueella hissilippuna, joten erillistä hissipippua ei tarvita. Huoltajat ja valmentajat voivat ostaa hissilipun (päivälippu 25€) hiihtokeskusten lipunmyynnistä. Kahdeksaa kilpailuun ilmoittautunutta laskijaa kohden yksi ilmainen valmentajalippu.

Ruokailu
Kahvila ja ravintokateltat tarjoavat monipuolista syötävää kilpailupäivän aikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja Mobilepay (myyntipaikkakohtainen).
Ohessa linkki Ruokailu & Kahvila hinnastoon - Granibacken hinnasto

Joukkuekilpailu
Kaikki kilpailun osallistujat arvotaan 20 hengen joukkueisiin yli sarja- ja seurarajojen. Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa nopein äänekkäin ja näyttävin kannustusjoukkue palkitaan. Huom! Joukkuekilpailu vain Granibackenin osakilpailussa. Joukkuekilpailun yksityiskohtaiset ohjeet ja säännöt käydään läpi joukkueenjohtajien kokouksessa.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet