FacebookInstagram
Granilaiset laskevat jatkossa Helly Hansenin väreissä

Granilaiset laskevat jatkossa Helly Hansenin väreissä

Kauniaisissa toimiva GrIFK Alpine on Suomen suurin alppihiihdon erikoisseura, jonka päätoiminta-alueita ovat alppihiihdon kilpavalmennus ja hiihdonopetus. Seura vastaa Kauniaisten kaupungin omistaman rinnekeskuksen, Granibackenin toiminnasta. GrIFK Alpine ja Helly Hansen ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä GrIFK Alpine -seuran jäsenet tullaan jatkossa näkemään Helly Hansenin varusteissa.

  • Uusien seura-asujen hankinta tuli ajankohtaiseksi kaudelle 2021 ja eri toimittajien vertailussa Helly Hansen osoittautui meille sopivimmaksi. Kriteereinä pidimme laatua ja kestävyyttä sekä valikoiman laajuutta ja jatkuvuutta. Näiden osalta Helly Hansen teki päätöksenteon helpoksi. Uusi kausi ja uudet kuteet, voisiko lumikausi paremmin alkaa? iloitsee GrIFK Alpine -seuran toiminnanjohtaja Ville Kainulainen.

Arvoina vastuu, välittäminen ja kehittyminen

GrIFK Alpine -seuran rooli kilpa-alppihiihdon kasvattajaseurana Suomessa on merkittävä. Seuran arvoja ovat vastuu, välittäminen ja kehittyminen. Vuosittain seuran järjestämän hiihtokoulun kautta lähes tuhat uutta harrastajaa saa opetusta vauhdikkaaseen alppihiihtoon. Osa lapsista jatkaa seuran valmennusryhmiin ja kilpa-alppihiihdon pariin. Tällä hetkellä valmennuksen parissa on noin 150 junioria.

Helly Hansenin tuotevalikoima palvelee kilpa-alppihiihdon tarpeita

Helly Hansen toimii teknisten urheilu- ja ulkoiluvaatteiden innovatiivisessa eturintamassa ja on tuonut ensimmäisenä markkinoille innovatiivisia materiaaleja, tuotteita ja ennennäkemätöntä suorituskykyä. Helly Hansen on vuodesta 1877 vaatettanut ulkoilun ammattilaisia ympäri maailmaa. Tänä päivänä tuotteiden aktiivisiin käyttäjiin kuuluu huippu-urheilijoita, laajaa tuotevalikoimaa ja toimivuutta arvostavia kuluttajia sekä yli 70 000 alppihiihdon parissa työskentelevää ammattilaista. Tuoteosaamisen tarjoaminen seura- ja juniorilaskijoille ja yhteistyö GrIFK Alpinen kanssa on luonteva osa Helly Hansenin toimintaa.

  • Arvostamme valtavasti seuran vahvaa juniorityötä ja alppihiihdon harrastamiselle luomia olosuhteita. Meille on kunnia saada varustaa Suomen suurin alppihiihtoseura ja haluamme tarjota alppihiihdon harrastajille ne tuotteet, jotka mahdollistavat heidän harrastuksensa. Haluamme yhdessä edistää lasten saamista tämän elämyksellisen lajin pariin kannustavassa ympäristössä ja oikeanlaisissa varusteissa, kertoo Helly Hansenin Race Club -palveluista Suomessa vastaava Mikko Nurmela.

Lisätiedot:

Ville Kainulainen, Toiminnanjohtaja, GrIFK-Alpine r.f.

[email protected], Puh. +358 (0)44 5591369

Mikko Nurmela, Key Account Manager / Professional Services ja Race Club, Helly Hansen

[email protected], Puh. +358 (0)40 7255786

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet