FacebookInstagram
GrIFK Alpinelle uusi toiminnanjohtaja ja rinnepäällikkö

GrIFK Alpinelle uusi toiminnanjohtaja ja rinnepäällikkö

GrIFK Alpinen hallitus on nimittänyt 1.10.2022 alkaen seuran toiminnanjohtajaksi Mikko Heiskasen ja rinnekeskuspäälliköksi Ville Kainulaisen.

Mikko Heiskasella on yli 20 vuoden kokemus alppihiihtokentästä ja GrIFK Alpinen toiminnasta. Laajan kokemuksen ja erilaisten vastuutehtävien kautta Mikko tuntee erinomaisen hyvin seuran toiminnot ja niiden kehitystarpeet. Mikko vastaa toiminnanjohtajana kokonaisvaltaisesti seuran operatiivisista toiminnoista, niiden johtamisesta sekä kehittämisestä.

Myös Ville Kainulaisella on yli 20 vuoden kokemus alppihiihdon parissa työskentelemisestä ensin valmentajana alppikouluissa ja Ski Sport Finlandissa, ja sen jälkeen alppiseurojen toiminnanjohtajana. Toimiessaan GrIFK Alpinen toiminnanjohtajana Villellä oli jo merkittävä rooli rinnekeskuksen toiminnan pyörittämisessä, mutta uudessa tehtävässään hän vastaa kokonaisvaltaisesti Kauniaisten rinnekeskuksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.

”Grifk Alpine on merkittävä toimija suomalaisessa alppihiihdossa lajin suurimpana kasvattajaseurana ja alppihiihtokulttuurin rakentajana. Tilaisuus lähteä kehittämään koko seuraa kaikkine toimintoineen oli mahdollisuus, josta ei vaan voinut kieltäytyä. Seuran tiimi on todella hyvä ja odotan innolla, että pääsemme käärimään hihat ja aloitamme rakentamaan yhdessä entistä vahvempaa seuraa sekä parempaa tulevaisuutta suomalaiselle alppihiihdolle”, kommentoi Mikko Heiskanen.

”Kauniaisten rinnekeskukselta vaaditaan tulevaisuudessa entistä enemmän. Uusi roolitus mahdollistaa täysipainoisen panostamisen rinnekeskuksen kehittämiseen. Selkeä tavoite on, että rinnekeskuksesta saadaan parempi kotirinne seuran urheilijoille ja hiihtokoululle, ja että kaikki lumilajien ystävät kokevat sen houkuttelevana harrastus- ja ajanviettopaikkana”, kommentoi Ville Kainulainen.

”Seuran toiminta käsittää valmennuksen, hiihtokoulun sekä rinnekeskuksen operoinnin. Seuran toimintojen laajuus ja monipuolisuus ovat uniikkeja suomalaisessa alppihiihdossa. Nimitysten tarkoituksena on mahdollistaa tämän monipuolisen toiminnan kehittäminen entistä paremmaksi, laadukkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi. Uskon vahvasti siihen, että Mikon ja Villen nimitysten johdosta meillä on entistä paremmat mahdollisuudet menestyä kaikilla toimintamme osa-alueilla myös tulevaisuudessa”, GrIFK Alpinen hallituksen puheenjohtaja Markus Kokko kommentoi.

Lisätietoja

Markus Kokko, hallituksen puheenjohtaja, GrIFK Alpine r.f., 040-5599215

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet