GrIFK Alpine r.f. uusi hallitus

GrIFK Alpine r.f. uusi hallitus

GrIFK Alpine r.f:n kevätkokous pidettiin 4.6.2020 ja kokouksessa valittiin seuran uusi hallituksen puheenjohtaja ja erovuoroisten tilalle uudet jäsenet. GrIFK Alpinen uuden hallituksen muodostavat:

Markus Kokko, Puheenjohtaja

Annika Suni, Tapahtuma- ja kilpailuvastaava

Reeta Niemisvirta, Yhteistyökumppanuus- ja markkinointivastaava

Pasi Markkanen, Hiihtokeskusvastaava

Harri Rekilä, Talousvastaava

Jätän haikein mielin tehtäväni GrIFK Alpinen puheenjohtajana. Olen tyytyväinen siitä, miten seuraa on viety menneinä vuosina eteenpäin ja vakuuttunut siitä, että Markus on oikea henkilö jatkamaan tätä työtä. Hänen taustansa ja ominaisuutensa tuovat seuraan paljon lisää kokemusta, josta on merkittävää hyötyä. Itse siirryn GrIFK Alpinen taustajoukkoihin ja aion jatkossakin nauttia elämästä suksilla aina kun siihen on tilaisuus. Kiitokset näistä vuosista GrIFK Alpinen jäsenille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille sekä menestystä kaikille seuran laskijoille!

- Jussi Kattelus

Otan innolla vastaan seuran puheenjohtajan tehtävät. On ilo ja kunnia saada olla mukana kehittämässä Suomen suurimman ja menestyksekkäimmän alppihiihtoseuran toimintaa. Granin pitkä historia, laadukas toimintakulttuuri, rinnekeskuksen sijainti sekä hyvä yhteishenki ovat niitä peruspilareita, joiden varaan tulevaisuutta on hyvä rakentaa.

Viime viikon hallituksen järjestäytymiskokouksessa päätettiin strategiaprosessin käynnistämisestä heti kesälomien jälkeen. Strategian tarkoituksena on mm. varmistaa seuran urheilullinen menestys sekä entisestään vahvistaa seuran kiinnostavuutta jäsenten, hiihtokoululaisten, muiden hiihtokeskuksen käyttäjien ja yhteistyökumppaneiden näkökulmasta.

Viime talven poikkeuksellisen heikko lumitilanne ja COVID-19 –pandemia ovat olleet toiminnallemme monella tavalla raskaita. Edellinen hallitus ja seuran toimihenkilöt ovat kuitenkin tehneet määrätietoisia ja vaikeitakin päätöksiä, joiden johdosta seuran toimintakyky on tällä hetkellä hyvä ja kausi 20/21 tullaan toteuttamaan suunnitellulla tavalla. Tavoitteenamme on parantaa seuran taloudellisia toimintaedellytyksiä jo lyhyellä tähtäimellä, mikä mahdollistaa entistä laadukkaamman toiminnan järjestämisen. Haastan myös kaikki teidät alppihiihdon ystävät ja urheilijoiden vanhemmat liittymään Granin kannatusjäseniksi.

Vanha viisaus on, että alppihiihtäjät tehdään kesällä, koska hyvä fysiikka mahdollistaa hyvät suoritukset myös radalla. Toivotan mukavaa kesää ja tsemppiä kesätreeneihin.

- Markus Kokko

Mandatum LifeAudi/Levi/
Halti/Optiwax/Skigarage/