FacebookInstagram
Grani FIS-pilottiryhmä

Grani FIS-pilottiryhmä

GrIFK Alpine käynnistää kaudella 2020/21 FIS-pilottiryhmän. Ryhmän toiminta on kansainväliselle huipulle tähtäävää ja vaatimukset sen mukaiset.

Pilottiryhmään voi hakea kaiken ikäiset FIS-laskijat seurasta riippumatta.

Valmennuksesta vastaavat Mikko Heiskanen ja Juha Tenhunen. Mikko toimii vastuuvalmentajana ja Juha vastaa harjoittelusta Suomun ’base campillä’.

Vuosikalenterin runko:
- Ympärivuotinen fysiikkaharjoittelu toteutetaan yksilöllisen ohjelman, ryhmäkuivisten, sekä (mahdollisen) oppilaitoksen tarjoaman harjoittelun yhdistelmänä.
- Ulkomaan leiritys sekä kotimaan pre-season leiritys on yhdistetty Granin U16-ryhmän leirityskalenteriin ja sitä täydennetään tarvittaessa FIS-ryhmän lisäpäivillä.
- Kotimaan harjoitus- ja kilpailukauden aikana (marras-huhtikuu) kiinteä ’base camp’ Suomulla.
- Ryhmän kilpailukalenteri suunnitellaan laskijoiden tarpeiden mukaan.

Toimintaa ohjaa tavoitteellisen urheilun ja opiskelun (esim. oman paikkakunnan urheilulukiossa) yhdistäminen sekä kustannustehokkuus. Kustannustehokkuutta tuo muun muassa kotimaan harjoitusolosuhteiden hyödyntäminen ja matkustamisen minimointi.

Lopullinen toimintasuunnitelma, ohjelma ja vuosikalenteri laaditaan yhdessä pilottiryhmäläisten kanssa.

Valinnat ryhmään tehdään haastattelujen perusteella kesäkuun ensimmäisen ja toisen viikon aikana ja kausi käynnistyy välittömästi valinnan jälkeen. Haku 12.6 asti sähköpostilla: [email protected].

Lisätiedot toiminnanjohtaja Ville Kainulainen: 044 559 1369 / [email protected].

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
CRMHellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet