Spelregler

Praktiska råd till vårdnadshavare

SKIDSKOLAN 2021 ERSÄTTNINGSTIMMAR FÖR FRÅNVARO PGA. SJUKDOM

Vi ordnar ersättningstimmar för barnen som varit borta från sin egen timme pga. sjukdom (intyg kräves).

Ersättningstimmarna ordnas måndag den xx.xx

Det finns en LumiWerner-, VauhtiWerner- samt Freestyle.

Anmäl er till ersättningstimmarna genom att skicka e-post till: hiihtokoulu@grifkalpine.fi. Ange barnets namn, grupp, dag och tid.

Dessa grupper är huvudsakligen menat för elever med läkarintyg men ifall det finns lediga platser tas elever utan intyg också med.

Obs! Anmälningen till ersättningstimmarna börjar den 1.3.2022! Anmälningen sker per e-post till: hiihtokoulu@grifkalpine.fi

SKIDSKOLORNAS TJÄNSTEVILKOR HITTAR NI FRÅN LINKEN NEDAN

Pistsäkerhet

Bekanta dig med pistens allmänna regler som finns på www.ski.fi/rinneturvallisuus , och lär de till dina barn.

Lektionerna

Hämta barnet i tid till lektionen då timmen börjar precis. Var på plats direkt då lektionen slutar ifall barnet inte är van vid att röra sig ensam i backen eller utanför. Under lektionen är det skidlärarna som koncentrerar sig på utlärningen. Det är påvisat att barn koncentrerar sig bättre då föräldrarna inte är i synsfältet. Lektionerna kan följas från cafét.

Kläder och skidutrustning

Kolla barnens kläder och utrustning före lektionen börjar. Titta noggrant att pjäxorna är rätt storlek och att bindingarna i skidorna fungerar väl. Användning av hjälm är obligatoriskt. Undvik långa halsdukar och lösa kläder som kan fastna i skidliften. Regnkläder samt andra glidande kläder rekommenderas inte. Obs! Vi har ingen uthyrning av utrustning i granibacken.

Sjukdom och frånvaro

Meddela skidläraren ifall barnet har astma, allergier eller annat som borde tas i hänsyn. Ifall barnet måste vara borta från sin lektion pga. sjukdom, ordnas det ersättningstimmar som barnet kan delta på (läkarintyg krävs).

Utlärning

Vi följer med alla barns utveckling och gruppindelningar kan ädras vid behov under säsongen. Skidlärarna ger gärna tips och råd före och efter lektionerna. Det ordnas inte privata lektioner utan barnen ska klara sig som en del av gruppen.

Kontaktuppgifter

Aktuella saker angående skidskolan hittas på skidskolans nätsidor.

Ta kontakt per e-mail; hiihtokoulu@grifkalpine.fi vid behov.

Skidskoleledaren nås per gsm 040 518 8300 på varadagar mellan kl. 12-17.

Mandatum LifeAudiLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet