Föreningen

GrIFK Alpine r.f. är en skidklubb i Grankulla. Föreningen representerar en lång historia av alpinskidåkning som startades i Granibacken år 1934. Granibacken ägs av Grankulla stad men GrIFK Alpine ansvarar för verksamheten vid backen.

Tack vare vårt långsiktiga arbete inom ungdoms- och juniorverksamhet har vi haft möjligheten att öka våra verksamhetsområden längs med åren. Föreningens huvudsakliga verksamheter är idag: skidskola, träning och uppehåll av hemmabacken.

Föreningens värderingar

GrIFK Alpines värderingar är: ansvar, omsorg och utveckling. Med dessa värderingar strävar vi att skapa en atmosfär där unga kan förverkliga och utveckla sig själva. Föreningens viktigaste mål är att erbjuda positiv verksamhet för alla delaktiga i klubben.

Mandatum LifeAudi
HaltiPowerVauhti Wax TechnologiesSkigarage