Pelisäännöt

KÄYTÄNNÖN OHJEITA HUOLTAJILLE

HIIHTOKOULU 2018 KORVAUSTUNNIT SAIRASTUMISEN TAKIA POISSAOLLEILLE

Järjestämme korvaustunnit hiihtokouluoppilaille jotka ovat olleet poissa omalta tunniltaan sairastumisen takia. (Lääkärin todistus vaaditaan).
Korvaustunnit järjestetään tiistaina 27.3 ja keskiviikkona 28.3 klo 16-19.

Molempina päivinä on Lumiwerneri-, Vauhtiwerneri- sekä  
Ratawerneri/Racing School ryhmä klo 17.30-19.00*.

Ilmoittautukaa korvaustunneille lähettämällä s-postia: hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi 
Viestiin: lapsen nimi, ryhmä, päivä ja aika.

Nämä tunnit on ensisijaisesti tarkoitettu oppilaille joilla on lääkärintodistus poissaolosta. Jos tilaa on, voimme ottaa oppilaita myös ilman lääkärintodistusta.

Tiistai 27.3
klo 16.00-16.50
Lumiw 4-5:  Lumiw 6v: Vauhtiw  I &II:
klo 17.00-17.50
Lumiw 4-5: Lumiw 6v: Vauhtiw I & II:Freestyle:
klo 17.30-19.00
Racing School & Ratawerneri:

Keskiviikko 28.3
klo 16.00-16.50
Lumiw 4-5: Lumiw 6v: Vauhtiw  I &II:
klo 17-17.50
Lumiw 4-5: Lumiw 6v:Vauhtiw I & II
Freestyle:
klo 17.30-19.00
Racing School & Ratawerneri:

HIIHTOKOULUJEN PALVELUITA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT LÖYTYVÄT SIVUN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ

Rinne turvallisuus:

Opeta lapsellesi ja tutustu myös itse rinteen yleisiin ohjeisiin, jotka ovat saatavilla ilmoittautumistilaisuudessa sekä rinteessä ja oheisessa linkistä https://www.ski.fi/info/rinneturvallisuus/

Hiihtotunti:

Tuo lapsi ajoissa hiihtotunnille.  Opetus aloitetaan täsmällisesti. Nouda lapsi heti tunnin päättyessä, mikäli hän ei ole tottuttunut vielä itsenäisesti liikkumaan rinteessä tai sen ulkopuolella. Tunnin aikana hiihdonopettajat keskittyvät lasten opettamiseen. On todettu, että lapsi keskittyy paremmin, kun vanhemmat eivät ole näköpiirissä. Vanhemmat voivat seurata tunteja rinnekahvilasta.

Vaatetus ja hiihtovarusteet:

Tarkista lapsen vaatetus ja lasketteluvarusteet ennen tunnin alkua. Tarkista huolellisesti, että suksien siteet toimivat. Tarkista myös, että monot ovat sopivan kokoiset. Kypärä on pakollinen. Kirjoita oppilaan nimi selvästi näkyvään kohtaan kypärässä. Vältä pitkiä kaulaliinoja ja löysiä vaatteita, jotka voivat tarttua hiihtohissiin. Älä pue lapsellesi liukkaita vaatteita, esim. kurahousuja. Rinnettä hallitsemattomasti liukuva lapsi on turvallisuusriski. Liukkailla hanskoilla on vaikea käyttää hiihtohissiä. Nahkakäsineillä/rukkasilla saa parhaan otteen kapulasta/narusta. Oikein pukeutuneina laskettelemme joka säällä. Pakkasrajaa ei ole. Huom! Rinteessämme ei ole välinevuokraamoa.

Sairaudet ja poissaolot:

Ilmoita hiihdonopettajalle, jos lapsella on allergia, astma tai muu sairaus, joka pitää ottaa huomioon.  Mikäli lapsi joutuu olemaan poissa tunnilta sairastumisen vuoksi (tuotava lääkärintodistus), pyrimme parhaamme mukaan järjestämään hänelle korvaavan tunnin.

Opettamisesta:

Seuraamme jokaisen lapsen taitojen kehitystä. Ryhmiä voidaan järjestellä uudelleen tarvittaessa kauden aikana. Hiihdonopettajat antavat mielellään lisäohjeita ja neuvoja ennen tunnin alkua ja sen jälkeen, mutta ovat kiitollisia, jos saavat tunnin aikana keskittyä ryhmänsä opettamiseen. Kursseilla ei ole mahdollisuutta räätälöityyn yksityisopettamiseen, lapsen tulee pärjätä muun ryhmän mukana.

Yleiset sopmisehdot:

Yleiset sopimusehdot löydät alla olevasta linkistä

https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/hiihtokoulujen-sopimusehdot/

Yhteystiedot:

Ajankohtaiset hiihtokoulua koskevat asiat löydät  www.grifkalpine.fi – sivuilta.

Voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteessa hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi

Hiihtokoulun johtaja gsm 040 8459898 antaa mielellään lisätietoa arkisin klo 12–18 1.11.2017 alkaen.

Yhteistyössä

Audi

Elvi

Halti

Power