27.11.2018

Granibacken 85 års firande i Granibacken den 12.1.2019

Granibacken fyller 85 år den 14. januari 2019. Vi firar Granibackens långa historia lördagen den 12.1.2019 kl. 11-14 vid backen. Det preliminära programmet innehåller bland annat en allemans-tävling, där bästa klädseln och stilen belönas. Gräv fram den stiligaste och äldsta skidutrustningen och klä barnen i maskeradklädsel. I cafét finns även Granibackens historiehörna där du kan bekanta dig med backens historia och om den alpina kulturens och grenens födsel i Finland. För barnens del finns Werner-kaninen med samt mycket annat skoj för hela familjen. Det bjuds på caféts olika delikatesser samt födelsedagstårta.

Granibacken 85 års firande i Granibacken den 12.1.2019

Talvistartti och klubbens stadgeenliga höstmöte 22.11.2018

GrIFK Alpines traditionella Talvistartti-evenemang ordnas den 22.11.2018 i Kasavuoren Koulu. Under kvällen kan man bland annat:

• Köpa och uppdatera säsongkort till Granibacken för säsongen 2019 (uppdatering av skidskolekortet till fullt säsongkort för halva priset)
    • 200 första säsongkort -20 %

• Anmäla och bekanta sig med vår skidskola och träningsverksamhet
  • Bekanta dig med våra samarbetspartners och deras erbjudanden
  • Köpa och sälja alpin utrustning i vår kamapörssi

Föreningens stadgeenliga höstmöte ordnas den 22.11.2018 kl. 20:00 i Kasavuoren koulu. På mötet behandlas följande stadgeenliga ärenden: styrelsens årsberättelse, bokslut och revisorernas utlåtande samt beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen och övriga ansvarsskyldiga. Mötet hålls efter Talvistartti-evenemanget.

Talvistartti och klubbens stadgeenliga höstmöte 22.11.2018

Förhandsanmälning till skidskolan 2.-4.11

Grani är med på GoExpo Winter 2.-4.11 Under mässan kan du göra en förhandsanmälan till vår skidskola fre-sö kl. 15-17 vid Skisports avdelning 6k79 Vi är även med i Vinterbacken kl.‪14-14.30 En Grani-buff på köpet för de 50 första anmälda!

Kom ihåg att registrera en profil på GrIFK Alpines myClub (ifall du inte redan har en) och bekanta dig med vårt kursprogram på förhand. Du hittar all information gällande skidskolan här.

Officiella anmälningen börjar 5.11. kl. 12 i myClub😊

Förhandsanmälning till skidskolan 2.-4.11
12.10.2018

Anmälningen till skidskolan börjar 5.11 kl. 12.00!

Instruktionerna för anmälningen hittas här.

Anmälningen till skidskolan börjar 5.11 kl. 12.00!
04.10.2018

Skidskolans program för 2019 ute nu!

Alla skidskolans kurser finns nu publicerade här och på myClub. Anmälningen för alla kurser (förutom Marcus Sandell Racing School) börjar den 5.11.2018 kl. 12:00! Observera även, att våra populära sportlovskurser också finns publicerade och öppnar för anmälan den 5.11.2018.

Lördagen den 12.1.2019 kan det finnas undantag i kurstidtabellerna på grund av att vi firar Granibackens 85-årsdag fr.o.m. kl. 11 framåt i backen (öppet evenemang för alla). Du kan läsa mera om evenemanget här 🎂🤩.

Instruktioner för hur du hittar 10-veckors kurserna och Sportlovskurserna på myClub:

Logga in på myClub med dina inloggningskoder. Här finns instruktioner för registrering av ny profil samt annan viktig information gällande skidskoleanmälan.

Gå till:

händelser ➡️ andra ➡️ filtrera ➡️ välj grupp.

Skidskolans program för 2019 ute nu!
10.09.2018

Samarbete mellan GrIFK Alpine r.f. och Mandatum Life

Mandatum Life och Finlands största skidklubb har inlett ett samarbete som hjälper föreningen att utveckla sin verksamhet.

I Granibacken, som öppnade 1934, har man praktiserat föreningsverksamhet i över 30 år. GrIFK Alpines huvudsakliga verksamheter är skidskola, träningsgrupper och att driva Grankullas skicenter.

”Mandatum Life får en stor grupp med glada samarbetspartners från Finlands starkaste skidklubb inom barn- och juniorverksamhet”, säger GrIFK Alpines verksamhetsledare Ville Kainulainen. ” Vi är otroligt tacksamma för samarbetsmöjligheten med Mandatum Life”, fortsätter Kainulainen.

I klubbens traditionella skidskola deltar varje år cirka 900 elever, varav en del fortsätter vidare till träningsgrupperna. Skidskolan erbjuder mångsidiga och roliga skid- och snowboardlektioner huvudsakligen för barn, men det finns även kurser för vuxna.

Kommande säsongens skidskola drar i gång i januari medan en del av träningsgrupperna åker på sina första skidläger redan i september.

”Det är roligt att kunna medverka i Granis aktiva verksamhet var vi säkert kommer att inspirera varandra på många sätt. Vi får möjligheten att följa med åkarnas utveckling och deras prestationer från ett nära håll”, kommenterar Mandatum Lifes marknadsförings- och kommunikationsdirektör Niina Riihelä.

Samarbete mellan GrIFK Alpine r.f. och Mandatum Life
06.08.2018

NY VERKSAMHETSLEDARE

GrIFK Alpinen uusi toiminnanjohtaja Ville Kainulainen aloitti tehtävässään elokuussa. Ville on tehnyt pitkän uran alppivalmennuksen parissa ja on viimeiset vuodet toiminut Helsinki Ski Clubin toiminnanjohtajana.

Mandatum LifeAudi
HaltiPowerVauhti Wax TechnologiesSkigarage