Registrering och anmälan till skidskolan 2022

Registrering och anmälan till skidskolan 2022

REKISTERÖIDY TÄSTÄ - REGISTRERA ER HÄR

Anmälan till skidskolan 2022 öppnas den 15.10.2021 kl. 12:00.

Kursutbudet för 2022 hittar ni här. Mera kurser öppnas på hösten

Skidskolan 2022 börjar från och med måndagen den 10.1.2022.

Anmälan till skidskolan sker genom GrIFK Alpines myClub-medlemsplattform. På plattformen registrerars det en profil för barnet. Profilen används vid själva anmälningstillfället. Via myClub skickar även föreningen ut informationsbrev och fakturor. Det är viktigt att den uppgivna e-post adressen tar emot s.k. robot-mejl. En del säkerhetssystem blockerar dessa mejl, vilket leder till att viktig infomation kan missas. Alla ansvarar själva för att de uppgivna personuppgfterna är korrekt.

Snabba instruktioner

Registrera er redan före själva anmälan. Det är viktigt att komma ihåg att fylla i barnens personnummer, för att få försäkringen (Skipassi).

Bekanta er i förväg med kursutbudet. Kurserna hittar du här.

Välj en lämplig kurs samt några andra alternativ, ifall första valet skulle hinna bli fullt innan ni anmäler er.

Anmäl ditt barn till en kurs som motsvarar barnets nivå. Om du är osäker vilken kurs som passar bäst, kan du kontakta: hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Ifall en kurs har mindre än tre anmälda barn, annuleras kursen och de anmälda plasseras i en annan motsvarande grupp.

Betalningen sker direkt via nätbanken, i samband med anmälningen. Kom ihåg att försäkra kursplatsen genom att klicka "Ilmoittaudu nyt ja siirry verkkomaksuun"-linken och betala kursavgiften via nätbanken. Ifall kursavgiften inte registreras som betald inom en timme, annuleras anmälningen direkt.

1. Registrera alla barn på förhand i GrIFK Alpines medlemsregister

På anmälningsdagen fylls grupperna fort. Genom att registrera en myClub-profil på förhand, sparar ni tid vid själva anmälan. Vid anmälan räcker det att fylla i barnets myClub användarnamn och lösenord. Registrera ditt barn här.

Flera barn till skidskolan?

Vid anmälan av flera barn till skidskolan måste man göra en enskild registrering för alla barn. Barnens profiler kan kopplas ihop efter registreringen.

2. Välj en lämplig kurs som motsvarar kunskapsnivåerna och tryck på ”Ilmoittaudu nyt”.

Anmälningen börjar…

A) Jag har redan en GrIFK Alpine myClub-profil (rekommenderat)

Fyll i barnets användarnamn + lösenord och logga in, ifall ni redan registrerat er som hänvisat i 1. skedet.

Ifall ni glömt eller tappat bort ert användarnamn/lösenord, tryck på "Glömt ditt användarnamn eller lösenordt?"-linken, så får ni nya i den registrerade e-posten.

B) Jag har inte en GrIFK Alpine myClub-profil ännu

Tryck på "Registrera dig som ny medlem"-linken och fyll i medlemsdata.

3. Betalning säkrande av skidskoleplatsen

Skidskolan betalas i samband med anmälningen, ha alltså dina bankkoder tillgängliga under anmälningen

Tryck på "Ilmoittaudu ja siirry verkkomaksuun”-linken och betala kursavgiften via nätbanken. Ifall kursavgiften inte registreras som betald inom en timme, annuleras anmälningen direkt.

Jag vill anmäla flera barn till skidskolan…

Då ni betalat och reserverat en plats till ett barn, logga ut via linken uppe vid högra hörnet.

När ni vill anmäla andra barn till skidskolan måste skeden 2 & 3 göras om med profilerna till andra barnen. Man måste alltså göra en enskild anmälan till vart och ett barn.

Kontakta oss på hiihtokoulu@grifkalpine.fi, ifall ni har frågor gällande anmälmningen.

OBS!

Kursavgiterna inkluderar en registreringsavgift på 160€ som inte återbetalas, ifall kunden annulerar kursen. Denna avgift täcker försäkringen, föreningens medlemsavgift och kansliavgift. Genom anmälningen godkänner ni att Grifk Alpine rf öppnar åt eleven ett SuomiSport-konto, från vilket eleven blir försäkrad (Skipassi)

Ifall en kurs har mindre än tre anmälda barn, annuleras kursen och de anmälda plasseras i en annan motsvarande grupp. Vid detta fall kontaktas de anmälda per e-post i slutet av december.

Skidskolans avtalsvilkor hittar du här.

OFTA FRÅGAT

Kan inte registrera mitt barn då portalen säger att "namnet redan är i bruk?

Ifall detta sker är det ett tecken på duplikat, och då måste ett annat namn användas för registrering. MyClub tillåter ej flera med samma namn. Detta är för att undvika duplikatmedlemmar som gör det svårt att följa med fakturerings- och närvarohistorik. Dessutom försvinner det korrekta medlemsantal ifall det finns personer med flera profiler.

Man kan använda mellannamn i sin profil ifall det råkar finnas flera med samma namn.

Hur loggar jag in på GrIFK Alpines myClub-plattform ifall jag glömt mitt lösenord?

Ifall ni glömt eller tappat bort ert användarnamn tryck på "Glömt ditt användarnamn eller lösenord?"-linken, så får ni nya i den registrerade e-posten.

Ifall ni av någon orsak inte fått nya lösenordet i e-posten (kolla också skräp) ta kontakt med: hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Jag gjorde en fel anmälan - vad gör jag?

Annulera anmälningen omedelbart till: hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Mandatum LifeAudiLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet