Stöd vår verksamhet

GrIFK Alpine är en pioner inom finsk alpinskidåknings coaching. I vår populära skidskola har vi ca 1000 aktiva barn under en säsong. Lilla Granibacken gör det möjligt för barn att förflytta sig lätt från skiskolan till portskolan och därifrån vidare till mer utmanande träningsgrupper. I träningsgrupperna har vi ca 140 ivriga 7-16 åriga alpina skidåkare. Detta unika system har producerat skidåkare till skigymnasier och så vidare ända till World Cup-nivå. GrIFK Alpine har blivit en träningscentral som betjänar hela huvudstadsregionen. 

Vår förening var i år, för tjugonde gången på rad, Finlands mest framgångsrika skidförening. Ungdomarna i vår förening behöver Ert stöd för bl.a. insamling av gemensam utrustning som är centrala inom träningen. Under denna säsong är de mest signifikanta köpen nya radiotelefoner, säkerthetsnät, portar och borrar. I tillägg till detta satsar vi på ständigt utvecklingsarbete och skolningar för våra skiskole- samt träningsgrupper. Detta är för att motivera och uppmuntra våra unga åkare till ännu bättre resultat. 

 

Våra förslag för samarbete:

  1. Financiellt stöd utan synlighet.
  2. Financiellt stöd med synlighet på följande sätt:
    • reklamsskylt i GrIFK Alpines hembacke
    • företagets logo på representationslagets jackor
  3. Annat stöd
  4. Publicering av föreningens tidning

Storleken på stödet kan vara t.ex. 400, 800, 1400 euro (+moms 0%) eller enligt överenskommelse. Vid behov kan vi skräddarsy ett eget kontrakt till Er genom att erbjuda företagets personal t.ex. på en skolnings- och tävlingsdag i Granibacken! Våra populära hemsidor gör det möjligt att ge synlighet för ert företag. Föreningens tidning erbjuder också synlighetspaket (se mediakort). 

Konktraksperioden gäller säsong 2016-2017. 

Samarbetskontraktet kan också göras för fler år framåt. 

För mer information:
GrIFK Alpine verksamhetsledare
Atte Penttinen