Kurssikuvaus

Kurssikuvaus

Kurssikuvaukset

LumiWerneri (alkeiskurssit)

4-5v ja 6-12v: LumiWernerit ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena on oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö. Aiempaa kokemusta laskettelusta ei tarvitse olla.

VauhtiWerneri 1

VauhtiWerneri 1 on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille, tai lapsille, joilla on vastaavat valmiudet. Laskija osaa pysähtyä ja tehdä aurakäännöksiä, halliten vauhtiaan. Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä. Kurssilla ei ole ikärajaa.

VauhtiWerneri 2

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille, jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita. Kurssilla ei ole ikärajaa.

RataWerneri

5v-12v: RataWerneri on tarkoitettu hyvin laskeville lapsille (ei auraa enää). Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen laskutapaan pyrkivässä opetuksessa.

Freestyle Werneri (ent. Freeride)

5-15v: Freestyle ryhmässä lasketaan vapaata, temppuillaan ja taituroidaan monipuolisesti suksilla. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Toivomme, Vauhtiwerneri kurssin käymistä ennen FreestyleWerneriä.

Freestyle Werneri 2

6-15v: Freestyle-jatko ryhmässä kehitetään edelleen Freestyle ryhmässä opittuja taitoja ja syvennytään temppuiluun ja taiturointiin. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on FreestyleWerneri kurssin käyminen tai vastaavat taidot. Oppilas pystyy ponnistamaan hyppyristä, pystyy ottamaan muutaman erilaisen gräbin sekä pystyy tekemään hyppyrissä/boxissa 180 astetta.

Lumilauta ryhmät

Alkeis

6-vuotiaat ja yli: Alkeiskurssille voi osallistua ilman aiempaa kosketusta lumilautaan. Kurssilla opitaan rinnesäännöt, hissin käytön (sompahissi) ja lumilautailun alkeet, joiden myötä pärjäät rinteessä myös itse.

Jatko

Jatkokurssille voit osallistua, kun osaat lumilautailun alkeet (hallitset lautaa, osaat pysähtyä ja tehdä sujuvasti käännöksiä molempiin suuntiin) ja hissin (sompahissi) itsenäisen käytön. Kurssilla opit lumilautailun tekniikkaa ja saat varmuutta laskuusi. Opit myös leikkaavaa käännöstä.

Freestyle

Freestyle kurssille voit osallistua, kun osaat lumilautailun alkeet (hallitset lautaa, osaat pysähtyä ja tehdä sujuvasti käännöksiä molempiin suuntiin) ja hissin (sompahissin) itsenäisen käytön. Kurssilla pääset tutustumaan parkkilaskemiseen lumilaudalla.

BACK TO SKIS – KURSSI AIKUISILLE

"Back to skis" tunneilla harjoitetaan suksituntumaa ja valmistaudutaan hyvässä hengessä talven laskettelupäiviin.

Tuntiharjoitteet opastavat turvalliseen lasketteluun osallistujien oman tason mukaan. Kurssi toteutetaan viiden kerran kurssina. Tervetuloa nauttimaan mukavasta talvisesta harrastuksesta aikuisten seurassa!

NEW TO SKIS - KURSSI AIKUISILLE

"New to skis" tunnilla opitaan laskemisen perusteet ja valmistaudutaan hyvässä hengessä talven laskettelupäiviin. Kurssilla ei vaadita aiempaa laskukokemusta.

Tuntiharjoitteet opastavat turvalliseen lasketteluun osallistujien oman tason mukaan. Kurssi toteutetaan viiden kerran kurssina. Tervetuloa nauttimaan mukavasta talvisesta harrastuksesta aikuisten seurassa!

HIIHTOLOMAN KURSSIT 2023 (VKO.8): 20.-24.2.2023

Hiihtolomaviikolla opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin 20.-24.2.2023. Kurssi sisältää 5 oppituntia á 100 min/krt. Oppitunnit järjestetään klo.10-11.40, 12-13.40 ja 14-15.40.

YKSITYISTUNNIT

Varaa yksityistunti

Yksityistuntia varatessasi ilmoitathan toivepäiväsi, kellonajan, tunnin pituuden (50min/100min) sekä henkilöiden lukumäärän. Yksityistunnit maksetaan tunnin yhteydessä rinteen kahvilaan. Mikäli varauksen peruu 24h ennen oppituntia, veloitamme koko tunnin hinnan. Jos varauksen peruu 2vrk (48h) ennen oppitunnin alkua, veloitamme 30% tunnin hinnasta. Mikäli varauksen peruu aiemmin, peruutus on maksuton.

Huom! Granibackenissa ON välinevuokraamo!

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet