Hiihtoloman kurssit 2023 (vanha)

Hiihtoloman kurssit 2023 (vanha)

Hiihtoloman kurssit 20.-24.2.2023 (vko 8):

Hiihtolomaviikolla opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin 20.-24.2.2023. Kurssi sisältää 5 oppituntia á 100 min/krt. Oppitunnit järjestetään klo.10-11.40, 12-13.40 ja 14-15.40.

Ilmoittautuminen on alkanut!

Kursseille voit ilmoittautua kohdasta "REKISTERÖIDY JA ILMOITTAUDU HIIHTOKOULUUN 2023"

Hinta: 249€/kurssi (Lumiwerneri)

Sisältää: Ski-Passin*, onnettomuusvakuutuksen, GrIFK Alpine-jäsenyyden sekä hissikortin. Hissikortti on voimassa hiihtolomaviikon aikana klo.10-16.

Hinta: 269€/kurssi (Vauhtiwerneri 1 ja 2, Ratawerneri & freestyle)

Sisältää: Ski-Passin*, onnettomuusvakuutuksen, GrIFK Alpine-jäsenyyden sekä hissikortin. Hissikortti on voimassa hiihtolomaviikon aikana klo.10-16.

Huom!

Hiihtokoulun kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä MyClub-verkkopalvelussa.


RYHMÄKUVAUKSET:

LUMIWERNERI (ALKEISKURSSIT)

4-5v ja 6-12v: LumiWernereit ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena on oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö. Aiempaa kokemusta laskettelusta ei tarvitse olla.

VAUHTIWERNERI 1

VauhtiWerneri on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille, tai lapsille, joilla on vastaavat valmiudet. Laskija osaa pysähtyä ja tehdä aurakäännöksiä, halliten vauhtiaan. Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä. Kurssilla ei ole ikärajaa.

VAUHTIWERNERI 2

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille, jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita. Kurssilla ei ole ikärajaa.

RATAWERNERI

5v-12v: RataWerneri on tarkoitettu hyvin laskeville lapsille (ei auraa enää). Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen laskutapaan pyrkivässä opetuksessa.

FREESTYLE RYHMÄ (ENT. FREERIDE)

5-15v: Freestyle ryhmässä lasketaan vapaata, temppuillaan ja taituroidaan monipuolisesti suksilla. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Toivomme, Vauhtiwerneri kurssin käymistä ennen FreestyleWerneriä.

LUMILAUTA ALKEET

6-vuotiaat ja yli: Alkeiskurssille voi osallistua ilman aiempaa kosketusta lumilautaan. Kurssilla opitaan rinnesäännöt, hissin käytön (sompahissi) ja lumilautailun alkeet, joiden myötä pärjäät rinteessä myös itse.

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet