Rekisteröidy ja ilmoittaudu hiihtokouluun 2023

Rekisteröidy ja ilmoittaudu hiihtokouluun 2023

REKISTERÖIDY TÄSTÄ - REGISTRERA ER HÄR

Ilmoittautuminen Hiihtokouluun 2023 alkaa 24.10.2022 klo. 12:00.

Kurssit löytyvät kurssitarjonta välilehdeltä. Lisää kursseja lisätään syksyllä.

Hiihtokoulu 2023 käynnistyy maanantai 9.1.2023 alkaen.

llmoittautuminen GrIFK Alpinen hiihtokouluun tapahtuu verkkosivuillamme MyClub-jäsenpalvelun kautta. MyClubiin luodaan lapselle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Tämän kautta tapahtuu myös seuran tiedotus ja laskutus. Joskus työpaikkojen tietoturvajärjestelmät estävät jäsenpalvelusta lähettämiemme sähköpostien vastaanottamisen. Merkitkää tietoihin sähköposti, joka vastaanottaa ns. robottien lähettämät sähköpostiviestit. Jäsenpalvelumme poistaa automaattisesti sähköpostit, joihin viestit eivät mene perille. Olette itse vastuussa tietojen oikeellisuudesta.

Pikaohjeet

Rekisteröidy etukäteen ennen ilmoittautumista. Muista täyttää lapsen henkilötunnuskenttä vakuutusta varten (Skipassi).

Tutustu etukäteen kurssiohjelmaan. Kurssit löytyvät kurssitarjonnasta.

Valitse sopiva kurssi ja varalle muutama vaihtoehto, jos valitsemasi kurssi sattuisi olemaan täynnä, kun ilmoittaudut.

Ilmoita lapsesi hänen omaa laskutasoansa vastaavalle kurssille. Jos olet epävarma, voit kysyä neuvoa; hiihtokoulu@grifkalpine.fi.

Huomaathan, että mikäli ryhmään tulee alle kolme lasta, kyseistä kurssia ei voida pitää. Tässä tapauksessa, lapselle yritetään järjestää paikka toisessa ryhmässä.

Maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Muista varmistaa paikkasi klikkaamalla "Ilmoittaudu nyt ja siirry verkkomaksuun" -painiketta ilmoittautumissivun lopussa. Mikäli kurssimaksua ei suoriteta ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuminen mitätöityy.

1. Rekisteröi jokainen lapsesi etukäteen GrIFK Alpinen jäsen-palveluun

Ilmoittautumispäivänä hiihtokoulupaikat loppuvat nopeasti. Kannattaa siis luoda jokaiselle lapsellesi etukäteen GrIFK Alpinen MyClub-jäsentili. Näin varmistat, ettei sinulla kulu turhaa aikaa lomaketietojen täyttämiseen ilmoittautumispäivänä. Ilmoittautumiseen riittää lapsesi myClub-jäsentilin käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttö. Rekisteröi lapsesi tästä.

Useampi lapsi hiihtokouluun?

Jos perheestänne ilmoittautuu hiihtokouluun useampi lapsi, tulee kullekin lapselle tehdä oma rekisteröityminen. Voitte käyttää samaa salasanaa kaikilla lapsilla ja käyttäjätunnuksena esim. lapsen nimi. Lasten tunnukset voi yhdistää tilien tekemisen jälkeen.

2. Valitse taitotasoa vastaava kurssi lapsellesi ja klikkaa ”Ilmoittaudu nyt” nappia

Ilmoittautuminen-näkymässä…

A) Minulla on GrIFK Alpinen myClub-jäsentili (suositeltu tapa)

Syötä lapsesi myClub-tunnukset ”Kirjaudu sisään”-lomakkeeseen, jos olette rekisteröineet lapsenne tiedot etukäteen myClub-jäsenpalveluun kohdan 1. mukaisesti.

Jos ette muista lapsenne myClub-tunnusta, niin klikatkaa ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut”- linkkiä, niin saatte uuden tunnuksen sähköpostiin.

B) Minulla ei ole GrIFK Alpinen myClub-jäsentiliä vielä

Klikkaa ”Rekisteröidy” -linkkiä ja syötä rekisteröintilomakkeelle lapsenne tiedot (ks. kohta 1).

3. Hiihtokoulunpaikan varmistaminen ja maksaminen verkkopankkitunnuksilla.

Hiihtokoulukurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, pidä siis verkkopankkitunnuksiasi lähellä ilmoittautumisen aikana.

Klikkaa ”Ilmoittaudu ja siirry verkkomaksuun”-linkkiä ja maksa kurssimaksu verkkomaksuna. Jos kurssimaksu ei kirjaudu tunnin sisällä maksetuksi verkkomaksuna, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Haluan ilmoittaa useamman lapsen hiihtokouluun…

Kun olet maksanut ja varannut paikan lapsellesi, kirjaudu ulos myClubista klikkaamalla oikealla ylhäällä olevaa ”Kirjaudu ulos”-linkkiä.

Kun haluat ilmoittaa toisen lapsen hiihtokouluun, mene ilmoittautumissivulle ja toista ilmoittautumisen kohdat 2 ja 3 toisen lapsen tunnuksilla. Jokaiselle lapselle tehdään ilmoittautuminen erikseen.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä: hiihtokoulu@grifkalpine.fi

HUOM!

Kurssimaksu sisältää rekisteröintimaksun 160€, jota ei palauteta, jos asiakas peruu kurssin. Rekisteröintimaksu kattaa vakuutuksen, seuran jäsenmaksun sekä toimistokulut.

Kurssille ilmoittautumalla hyväksytte, että GrIFK Alpine avaa oppilaalle SuomiSport tilin, jonka kautta oppilaalle otetaan vakuutus (Skipassi).

Kurssi toteutuu, jos ryhmässä on kolme oppilasta tai enemmän. Jos ryhmään ei ole teidän lisäksi ilmoittautunut kukaan muu, otamme teihin yhteyttä ja tarjoamme vaihtoehtoista ryhmää. Yhteydenotto tapahtuu sähköpostitse joulukuun lopussa. Pyrimme löytämään kaikille sopivan ryhmän.

Hiihtokoulun sopimusehdot löydät täältä

USEIN KYSYTTYÄ...

Kun yritän rekisteröidä lastani tapahtumaan niin saan virheilmoituksen ”Nimi on jo käytössä” enkä voi tallettaa henkilötietoja?

Virheilmoitus kertoo siitä, että kyseinen henkilö on jo järjestelmässä. MyClub ei huoli saman seuran sisälle kahta täsmälleen samannimistä henkilöä. Tämä johtuen siitä, ettei seura salli duplikaattijäseniä, jotka herjaa jäsenten laskutushistoria, läsnäolohistoria sekä seuran jäsenmäärätilastoja.

Jos poikkeuksellisesti seurassa on kaksi saman nimistä henkilöä, voi toisen henkilön kohdalla lisätä nimikenttään esimerkiksi etunimen lisäksi vielä toisen nimen.

Jäsentilin olemassaolon voi tarkistaa siten, että yrität alustaa itsellesi uuden salasanan. Klikkaa ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?”-linkkiä. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Lähetä”-nappia. Salasanan ja käyttäjätunnuksen-vaihtamislinkki lähetetään syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen, edellyttäen että kyseinen sähköpostiosoite on määriteltynä myClub-tilisi sähköpostiosoitekenttään.

Jos et jostain syystä saa salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkkiä sähköpostiisi, tarkista ettei viesti ole mennyt roskapostilaatikkoosi. Jos viesti ei ole roskapostissasi, niin ota yhteyttä hiihtokoulu@grifkalpine.fi

En muista salasanaani, miten pääsen kirjautumaan seurani myClub-jäsenpalveluun?

Voit alustaa itsellesi sekä uuden käyttäjätunnuksen että salasanan navigoimalla seurasi myClub-jäsenpalvelun sisäänkirjautumisnäkymään. Klikkaa ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?”-linkkiä. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Lähetä”-nappia. Salasanan ja käyttäjätunnuksen-vaihtamislinkki lähetetään syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen, edellyttäen että kyseinen sähköpostiosoite on määriteltynä myClub-tilisi sähköpostiosoitekenttään.

Jos et jostain syystä saa salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkkiä sähköpostiisi, tarkista ettei viesti ole mennyt roskapostilaatikkoosi. Jos viesti ei ole roskapostissasi, niin ota yhteyttä hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Tein virheellisen ilmoittautumisen - mitä teen?

Peru virheellinen ilmoittautuminen välittömästi osoitteeseen hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Mercedes-BenzMandatum LifeLevi
HellyHansenOptiwaxSkigarageNetvisorMotonet