Valmennusryhmät

Delta on ensimmäinen valmennusryhmä nuorten polussa. Deltassa harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa elokuusta huhtikuuhun. Heti lumen tullessa harjoituksia pidetään Grani Backenissa. Ryhmä saattaa leireillä etelä-suomessa ja osallistua joihinkin Etelä-Suomen aluekisoihin.

Deltan valmentajina toimivat Mia Pohtola ja Ellen Westerholm

Sigma ryhmä on tarkoitettu U10 ja U12 ikäisille, jotka eivät halua harrastaa alppihiihtoa vuoden ympäri, eivätkä halua kisailla tai leireillä niin paljoa.

Sigman valmentajana toimii Katariina Koljonen

Beta ryhmä, joka pääsääntöisesti on tarkoitettu U10 sarjalaisille. Beta ryhmä myös harjoittelee ympäri vuoden. uutena Beta ryhmäläisille tulee mahdollisuus osallistua jäätikköleirille ja lapinleireille.

Betan valmentajana toimii Jutta Lappalainen

Alpha-ryhmä on seuraava askel, ryhmä on tarkoitettu pääasiassa U12 laskijoille. Ryhmä on jo hieman kilpailullisempi ja ryhmä tähtää kansalliseen kärkeen ja osallistuu kisoihin ympäri suomea ja mahdollisesti kansainvälisiin kilpailuihin. Syksyn ryhmä keskityy liikunnalisten taitojen kehitykseen ja talvella ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Grani Backenissa. Alpha-ryhmä on suomen parhaimmistoa ikäluokassaan, kaudella 15/16 ryhmä kaappasi 15 SM-mitallia.

Alphan valmentajina toimivat Robert Wikström ja Olivia Shoultz

Omega-ryhmät ovat tarkoitettu U14 ja U16 ikäisille aktiivilaskijoille. Omega ryhmissä harjoitteleminen ja kilpaileminen on tavoitteellista. Ryhmän toiminta tähtää ikäluokkiensa kansainväliselle huipulle. Omega ryhmistä urheilijat kiertävät kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Omega ryhmistä on vuosittain lähtenyt laskijoita edustamaan Suomea Trofeo Topolinoon (U14 ja U16 epäviralliset MM-kilpailut) sekä ryhmä on ollut suomen parhaimmistoa SM-kisoissa.

Omegan valmentajina toimivat Kaisa Puttonen, Jonne Ruoppa, Alexandra Niiranen, Aaro Koski ja Thomas Hallberg

Yhteistyössä

Audi

Halti

Power

POC

Salla