Valmennus

Valmennus

Toimintamme tavoitteena on kehittää urheilijoita alppihiihdon parissa ylläpitämällä korkeatasoista valmennustoimintaa. Tavoitteen saavuttamiseksi meillä on kokenut ja osaava valmennus-tiimi. Seurassamme arvostamme ja panostamme valmentajakoulutukseen ja näin pystymme takaamaan seuran läpi kulkevat valmennusperiaatteet.

GrIFK Alpinen valmennusjärjestelmä kulkee nimellä "granilaisen polku".

Pohjan valmennustoiminnallemme luo hiihtokoulu, josta nuoret urheilijat siirtyvät valmennusryhmiin. Valmennusryhmien tehtävänä on perehtyä ja paneutua ratalaskuun sekä kokonaisvaltaiseen valmennukseen. Valmennusryhmissä urheilija kasvaa sekä laskijana että urheilijana, ja itse toiminta muuttuu pikkuhiljaa kohti tavoitteellista urheilua. Päätavoitteenamme on kuitenkin hauskan pitäminen mäessä ja iloisen harrastuken toteuttaminen. 

GrIFK Alpinen juniorivalmennuksessa olemme keskittyneet 7-16 vuotiaiden valmentamiseen. Nuorimmat laskijat kuuluvat Delta ryhmään, josta sitten siirrytään Sigmaan tai Alpha & Betaan, riippuen kuinka paljo haluaa harjoitella. U14 ja U16 ikäiset laskijat kuuluvat Omega-ryhmiin. Valmennuksen toteuttamiseksi seuralla on yhdeksän ammattitaitoista valmentajaa. Lisäksi seuran vapaaehtoistyöhön osallistuu seuran vanhempia ja muita lajista innostuneita. GrIFK Alpinen toimintasuunnitelma ja valmennusfilosofia päivitetään vuosittain, ja sitä kehitetään jatkuvasti mm. kouluttamalla valmentajia ja päivittämällä alppitekniikkaa.

 

Yhteistyössä

Audi

Halti

Power

POC