Tue toimintaamme

GrIFK Alpine on edelläkävijä suomalaisessa alppihiihtovalmennuksessa. Suositussa hiihtokoulussamme on vuosittain noin 1000 aktiivista lasta. Piskuinen ”Granin” mäki mahdollistaa hiihtokoulusta siirtymisen ratakouluun ja sieltä edelleen vaativimpiin valmennusryhmiin. Rataryhmissä on vuosittain n. 140 innokasta 7-16 -vuotiasta alppihiihtäjää. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä on tuottanut laskijoita maamme alppikouluihin ja edelleen maajoukkueisiin; aina Maailman Cup -tasolle saakka. GrIFK Alpine -seurasta onkin kehittynyt koko pääkaupunkiseutua palveleva valmennuskeskus.

Seuramme oli tänä vuonna jo kahdettakymmenettä kertaa peräkkäin Suomen menestynein alppihiihtoseura. Valmennuksessa olevat nuoret tarvitsevat Teidän tukeanne mm. kaikille yhteisiä välinehankintoja varten ja rinneturvallisuuden lisäämiseksi uusimme jatkuvasti kalustoamme. Tulevan kauden merkittävimmät hankinnat ovat radiopuhelimet, turvaverkot, portit, ja porat. Tämän lisäksi kehitystyö ja koulutukset hiihtokoulun ja valmennusryhmien hyväksi vaatii jatkuvasti varoja. Luonnollisesti se motivoi nuoria laskijoita ja kannustaa heitä entistä parempiin tuloksiin.

Yhteistyöehdotuksemme ovat seuraavat:

  1. Taloudellinen tuki ilman näkyvyyttä.
  2. Taloudellinen tuki, jossa näkyvyys valitaan seuraavista vaihtoehdoista:
    • mainostaulu GrIFK Alpinen mäessä
    • Yrityksenne logo valitun edustusjoukkueen takeissa
  3. Muu tuki
  4. Seuran lehtijulkaisu

Tuen suuruus voi olla esim. 400, 800, 1400 euroa (+ alv 0 %) tai sopimuksen mukaan. Voimme räätälöidä Teille tarvittaessa oman kokonaisvaltaisen sopimuksen, tarjoten yrityksenne henkilökunnalle esim. opetus- ja kisapäivän Granin mäessä! Kotisivumme mahdollistavat yrityksenne näkyvyyden suosituilla sivuillamme. Seuran lehti tarjoaa myös näkyvyyspaketteja (kts. mediakortti), lehti tavoittaa kausittain laajan lukijakunnan.

Sopimuskausi on yksivuotinen ja koskee kautta 2017-2018.
Yhteistyösopimuksen voi tehdä myös useammaksi vuodeksi kerrallaan.

Lisätiedot:
GrIFK Alpine toiminnanjohtaja
Joni Sandvall

Tiedustelut ja ilmoitukset valitusta yhteistyömuodosta pyydetään lähettämään allekirjoittaneelle.