Rekisteröidy ja ilmoittaudu hiihtokouluun 2019

 REKISTERÖIDY TÄSTÄ - REGISTRERA ER HÄR

Ilmoittautuminen 10 viikon kursseille alkaa 5.11.2018 klo.12.00

Kurssit löytyvät selaamalla sivustolla alaspäin.

Pikaohjeet

Rekisteröidy etukäteen ennen ilmoittautumista. Muista täyttää lapsen henkilötunnus kenttä vakuutusta varten (Skipassi).

Tutustu etukäteen kurssiohjelmaan. Kurssit löytyvät alempaa tältä sivulta.

Valitse sopiva kurssi ja varalle muutama vaihtoehto, jos kurssi sattuisi olemaan täynnä kun ilmoittaudut.

Ilmoita lapsesi hänen omaa hiihtotasoansa vastaavalle kurssille, jos olet epävarma voit kysyä neuvoa; hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi.

Huomaathan, että mikäli ryhmään tulee alle kolme lasta niin kyseistä kurssia ei voida pitää ja lapselle yritetään järjestää paikka toisessa ryhmässä.

Maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Mikäli kurssimaksua ei suoriteta ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuminen poistuu ryhmästä.
Muista varmistaa paikkasi klikkaamaalla "Ilmoittaudu nyt ja siirry verkkomaksuun" -painiketta ilmoittautumissivun lopussa!

Ilmoittautuminen hiihtokouluun tapahtuu GrIFK Alpinen myClub -jäsenpalvelun kautta.

llmoittautuminen hiihtokouluun tapahtuu verkkosivuillamme GrIFK Alpinen myClub -jäsenpalvelun kautta. Jäsenpalveluun luodaan lapselle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Jäsenpalvelusta löydätte myös kaikki laskunne ja näiden tilan. Tiedotus ja laskutus tapahtuvat jäsenpalvelumme kautta. Joskus työpaikkojen tietoturvajärjestelmät estävät jäsenpalvelusta lähettämiemme sähköpostien vastaanottamisen. Merkitkää tietoihin sähköposti, joka vastaanottaa ns. robottien lähettämät sähköpostiviestit. Jäsenpalvelumme poistaa automaattisesti sähköpostit, joihin viestit eivät mene perille. Olette itse vastuussa tietojen oikeellisuudesta.

1. Rekisteröi jokainen lapsesi etukäteen GrIFK Alpinen jäsen-palveluun

Ilmoittautumispäivänä hiihtokoulupaikat loppuvat nopeasti. Kannattaa luoda siis jokaiselle lapsellesi etukäteen GrIFK Alpinen myClub-jäsentili. Näin varmistat että ilmoittautumispäivänä ei sinulla kulu turhaa aikaa lomaketietojen täyttämiseen. Ilmoittautumiseen riittää vain lapsesi myClub-jäsentilin käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttö. Rekisteröi lapsesi tiedot tästä. 

Useampi lapsi hiihtokouluun?

Jos perheestänne ilmoittautuu hiihtokouluun useampi lapsi, niin kullekin lapselle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voitte käyttää samaa salasanaa molemmilla lapsilla ja käyttäjätunnuksena esim. lapsen nimi. Lasten tunnukset voi yhdistää tilien tekemisen jälkeen.

2. Valitse taitotasoa vastaava kurssi lapsellesi ja klikkaa ”Ilmoittaudu nyt” nappia

Ilmoittautuminen-näkymässä…

 A) Minulla on GrIFK Alpinen myClub-jäsentili (suositeltu tapa)

Syötä lapsesi myClub-tunnukset ”Kirjaudu sisään”-lomakkeeseen, jos olette rekisteröineet lapsenne tiedot etukäteen myClub-jäsenpalveluun kohdan 1. mukaisesti.

Jos  ette muista lapsenne myClub-tunnusta, niin klikatkaa ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut”- linkkiä, niin saatte uuden tunnuksen sähköpostiin

 B) Minulla ei ole GrIFK Alpinen myClub-jäsentiliä vielä

 Klikkaa ”Rekisteröidy” -linkkiä ja syötä rekisteröintilomakkeelle lapsenne tiedot.

3. Hiihtokoulunpaikan varmistaminen ja maksaminen verkkopankkitunnuksilla.

Hiihtokoulukurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, pidä siis verkkopankkitunnuksiasi lähellä ilmoittautumisen aikana.

Klikkaa ”Ilmoittaudu ja siirry verkkomaksuun”-linkkiä ja maksa kurssimaksu verkkomaksuna. Jos kurssimaksu ei kirjaudu tunnin sisällä maksetuksi verkkomaksuna, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Haluan ilmoittaa useamman lapsen hiihtokouluun…

Kun olet maksanut ja varannut paikan lapsellesi, kirjaudu ulos myClubista klikkaamalla oikealla ylhäällä olevaa ”Kirjaudu ulos”-linkkiä.

Kun haluat ilmoittaa toisen lapsen hiihtokouluun, mene ilmoittautumissivulle ja  toista ilmoittautumisen kohdat 2 ja 3 toisen lapsen tunnuksilla. Jokaiselle lapselle tehdään siis ilmoittautuminen erikseen.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta ota yhteyttä: hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi

HUOM!

Kurssimaksu sisältää rekisteröintimaksun 160€ jota ei palauteta jos asiakas peruu kurssin, koska se kattaa vakuutuksen sekä seuran jäsenmaksun ja toimistokulut.

Kurssille ilmoittautumalla hyväksytte, että GrIFK Alpine avaa oppilaalle SuomiSport tilin, jonka kautta oppilaalle otetaan vakuutus (Skipassi).

Kurssi toteutuu jos ryhmässä on 3 oppilasta tai enemmän. Jos olette ainoa ilmoittautunut ryhmään, otamme yhteyttä teihin joulukuun lopussa s-postitse vaihtoehtoisista ryhmistä. Pyrimme löytämään kaikille sopivan ryhmän.

Hiihtokoulun sopimusehdot löydät täältä

OBS!

Kursavgiften innehåller registreringsavgift 160€. Denna summa, som innefattar försäkring, föreningens medlemsavgift och kansliavgift betalas inte tillbaka om kunden annulerar kurssen.

Kurssen förverkligas om gruppen har 3 eller flere anmälda. Om ni är den enda anmälda, kontaktar vi er per e-post i slutet av december, och erbjuder er plats i en annan grupp som passar er tidtabell.

10 VIIKON KURSSIT 2019

 

 

 

 

 

USEIN KYSYTTYÄ

Kun yritän rekisteröidä lastani tapahtumaan niin saan virheilmoituksen ”Nimi on jo käytössä” enkä voi tallettaa henkilötietoja?

Virheilmoitus kertoo siitä, että kyseinen henkilö on jo järjestelmässä ja yrität tehdä duplikaattia henkilöstä. myClub ei huoli saman seuran sisälle kahta täsmälleen samannimistä henkilöä. Tämä johtuen siitä, ettei seuraan tehdä turhaan duplikaattijäseniä, jolloin ei jäsenten laskutushistoria, läsnäolohistoria eikä seuran jäsenmäärätilastot enää täsmää.

Jos poikkeuksellisesti seurassa on kaksi saman nimistä henkilöä voi toisen henkilön kohdalta lisätä nimi-kenttään esimerkiksi etunimen lisäksi vielä toisen nimen.

"Nimi on jo käytössä" - virheilmoitus kertoo siis yleensä siitä että yritetään tehdä duplikaattia.

Kun sinulle tulee eteen vastaavanlainen tilanne ja et voi tallettaa henkilöä rekisteriin "Nimi jo käytössä", tarkista ensin onko lapsellasi myClub-käyttäjätili seurassa. Tämän voit tarkistaa siten että yrität alustaa itsellesi uuden salasanan.

Klikkaa ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?”-linkkiä. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Lähetä”-nappia.

Salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkki lähetetään syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen, edellyttäen että kyseinen sähköpostiosoite on määriteltynä myClub-tilisi 1. sähköpostiosoitekenttään.

Jos et jostain syystä saa salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkkiä sähköpostiisi, tarkista ettei viesti ole mennyt roskapostilaatikkoosi. Jos viesti ei ole roskapostissasi, niin ota yhteyttä hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi

 

En muista salasanaani, miten pääsen kirjautumaan seurani myClub-jäsenpalveluun?

Voit alustaa itsellesi sekä uuden käyttäjätunnuksen että salasanan navigoimalla seurasi myClub-jäsenpalvelun sisäänkirjautumisnäkymään. Klikkaa ”Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?”-linkkiä. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Lähetä”-nappia.

Salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkki lähetetään syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen, edellyttäen että kyseinen sähköpostiosoite on määriteltynä myClub-tilisi 1. sähköpostiosoitekenttään.

Jos et jostain syystä saa salasanan ja käyttäjätunnuksen -vaihtamislinkkiä sähköpostiisi, tarkista ettei viesti ole mennyt roskapostilaatikkoosi. Jos viesti ei ole roskapostissasi, niin ota yhteyttä hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi .

 

 

Tein virheellisen ilmoittautumisen - mitä teen?

Peru virheellinen ilmoittautuminen välittömästi osoitteeseen hiihtokoulu(a)grifkalpine.fi .