Wernerin hiihtokoulu

Tule mukaan Wernerin hiihtokouluun!

Wernerin hiihtokouluun kuuluu viisi jaksoa. Lapsi voi suorittaa osan tai vaikka kaikki.

Alkeisopetusjaksoja on kaksi:
LumiWerneri 
on aloitteleville yli 4-5-vuotiaille ja 6-vuotialle ja sitä vanhemmille. LumiWernerin jälkeen lapsi hallitsee perustiedot ja -taidot.

VauhtiWernerin 1 & 2 jälkeen lapsi on itsenäinen ja vauhdikas pieni laskettelija.

Erikoistumisvaihtoehtoja on kolme:
RataWernerissä 
lapsi oppii ratalaskun perusteet. 

FreestyleWernerissä tutustutaan maastoon, erilaisiin suorituspaikkoihin ja opitaan monipuolisiksi suksitaitureiksi.

LumilautaWerneri on aloittelevan lautailijan monipuolinen paketti.

 

Wernerin voi aloittaa kotirinteessä ja jatkaa vaikka hiihtolomalla jossain muualla. Myöskin saman jakson toimintakertoja voi suorittaa eri keskuksissa: oleellista on suoritusten oikea järjestys.

Opetus etenee 6-12 kerran ennalta suunniteltuina toimintakokonaisuuksina, joita ohjaajat toteuttavat sellaisenaan tai tilanteen mukaan soveltaen. Asiakasperheille tarjotaan selkeä, ennalta tiedossa oleva ohjelma ja aikataulu. Opetusryhmien koot määräytyvät jakson ja lasten taitotason mukaan.

LumiWerneri 4-5v saavat oman Werneri-rinnepassin ja siihen tarran osallistuttuaan toimintakerralle ja opittuaan uusia tietoja ja taitoja. Treenaaminen on mielekästä, ja kertyneistä tarroista voi hyvin seurata omaa edistymistään.

LumiWerneri

Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessa, mutta lopussa kokeillaan jo aikuisten rinteitäkin. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä.

VauhtiWerneri

Jatkotason ohjelma lapsille, jotka osaavat jo pysähtyä ja kääntyä suksilla. Kurssin jälkeen nuori hiihtäjä on varma suksilla ja hisseissä, ja hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan hiihtokeskuksen koko rinnetarjonnasta.

RataWerneri

Ohjelma hyvin hiihtäville nuorille asiakkaille. Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. Kurssin jälkeen laskija osaa kuljettaa suksea leikkaavasti, perusasento ja liikkeet ovat hiotumpia ja lasku on tehokasta.

FreestyleWerneri

Hyvin hiihtäville nuorille asiakkaille. Kurssin tavoitteena on monipuolinen, urheilullinen laskutapa ja -tekniikka. Laskijaa kehitetään hiihtokeskuksessa tarjolla olevien fasiliteettien mukaan kohti monipuolista ja ennakkoluulotonta lumiliikkujaa.

LumilautaWerneri

Aloittelevalle lumilautailijalle suunnattu lautakoulu, joka tasoltaan vastaa yhdistettyä Lumi- ja VauhtiWerneriä. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, mutta myös temppuja ja niksejä. LumilautaWernerin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti.

Yhteistyössä

Audi

Elvi

Halti

Power