Hiihtokoulu

Kurssitarjonta

WerneriLasten Werneri hiihtokoulu

Wernerin hiihtokoulu on tarkoitettu 4-12 vuotiaille, missä opetetaan lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas – lapsi innostuu lajista entistä enemmän muiden lasten seurassa. Wernerissä pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät kuin itsestään. Tavoitteena on oppia talvinen urheilulaji, josta on iloa pitkäksi aikaa!

Kausikurssi 2019: 7.1.-24.3.2019

10 oppituntia á 50 minuuttia, 1 oppitunti/viikko.
Tauko hiihtoloman aikana 18-24.2.2019

Oppitunnit arkisin:

Maanantai klo.14-18, tiistai klo. 14-18, keskiviikko klo. 14-18, torstai klo. 14-18, perjantai klo. 14-19.

Oppitunntit viikonloppuisin:

Lauantai & sunnuntai klo. 9-15

Poikkeukset aikataulussa kauden aikana

Viikon tauko 10-viikon kursseista hiihtoloman (vko.8) aikana 18.-24.2.2019.

Back to skis-kurssi aikuisille:

"Get back to skis" tunneilla harjoitetaan suksituntumaa ja valmistaudutaan hyvässä hengessä talven laskettelupäiviin.
Tuntiharjoitteet opastavat turvalliseen lasketteluun osallistujien oman tason mukaan. Kurssi toteutetaan viiden kerran kurssina. Tervetuloa nauttimaan mukavasta talvisesta harrastuksesta aikuisten seurassa! 

Hiihtoloman kurssit 2019 (vko 8): 18.-22.2.2019

Hiihtolomaviikolla opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin 18.-22.2.2019. Kurssi sisältää 5 oppituntia á 100 min/krt. Oppitunnit järjestetään klo.10-11.40, 12-13.40 ja 14-15.40.

Yksityistunnit

Yksityistunteja voi varata sähköpostitse: hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Yksityistuntia varatessasi ilmoitathan toivepäiväsi, kellonajan, tunnin pituuden (50min/100min) sekä henkilöiden lukumäärän. Yksityistunnit maksetaan tunnin yhteydessä rinteen kahvilaan. Mikäli varauksen peruu 24h ennen oppituntia, veloitamme koko tunnin hinnan. Jos varauksen peruu 2vrk (48h) ennen oppitunnin alkua, veloitamme 30% tunnin hinnasta. Mikäli varauksen peruu aiemmin, peruutus on maksuton.

Huom! Kauniaisten hiihtokeskuksessa ei ole välinevuokraamoa, hiihtokoululaisella tulee siis olla omat varusteet mukana. 

Hiihtokoulun päättäjäiset:

xx.xx.xxxx klo.12.00 alkaen 


Kurssikuvaukset:

LumiWerneri (alkeiskurssit)

4-5v ja 6-12v: LumiWernereit ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena on oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö. Aiempaa kokemusta laskettelusta ei tarvitse olla.

VauhtiWerneri 1

VauhtiWerneri on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille, tai lapsille joilla on vastaavat valmiudet. Laskija osaa pysähtyä ja tehdä aurakäännöksiä, halliten vauhtiaan. Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä. Kurssilla ei ole ikärajaa.

VauhtiWerneri 2

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille, jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita. Kurssilla ei ole ikärajaa.

RataWerneri

5v-12v: RataWerneri on tarkoitettu hyvin laskeville lapsille (ei auraa enää). Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen laskutapaan pyrkivässä opetuksessa. 

Freestyle ryhmä (ent. Freeride)

5-15v: Freestyle ryhmässä lasketaan vapaata, temppuillaan ja taituroidaan monipuolisesti suksilla. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Toivomme, Vauhtiwerneri kurssin käymistä ennen FreestyleWerneriä.

Freestyle JATKO

6-15v: Freestyle-jatko ryhmässä kehitetään edelleen Freestyle ryhmässä opittuja taitoja ja syvennytään temppuiluun ja taiturointiin. Kurssile osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on FreestyleWerneri kurssin käyminen tai vastaavat taidot. Oppilas pystyy ponnistamaan hyppyristä, pystyy ottamaan muutaman erilaisen gräbin sekä pystyy tekemään hyppyrissä/boxissa 180 astetta.

Lumilauta ryhmät

Alkeis

6-vuotiaat ja yli: Alkeiskurssille voi osallistua ilman aiempaa kosketusta lumilautaan. Kurssilla opitaan rinnesäännöt, hissin käytön (sompahissi) ja lumilautailun alkeet, joiden myötä pärjäät rinteessä myös itse.

Jatko

Jatkokurssille voit osallistua, kun osaat lumilautailun alkeet (hallitset lautaa, osaat pysähtyä ja tehdä sujuvasti käännöksiä molempiin suuntiin) ja hissin (sompahissi) itsenäisen käytön. Kurssilla opit lumilautailun tekniikkaa ja saat varmuutta laskuusi. Opit myös leikkaavaa käännöstä.

Freestyle

Freestyle kurssille voit osallistua, kun osaat lumilautailun alkeet (hallitset lautaa, osaat pysähtyä ja tehdä sujuvasti käännöksiä molempiin suuntiin) ja hissin (sompahissin) itsenäisen käytön. Kurssilla pääset tutustumaan parkkilaskemiseen lumilaudalla.

Yhteistyössä

Halti

Power