Kurssitarjonta

Lasten Werneri hiihtokoulu

on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille. Werneri-koulussa leikimme ja opimme, harjoittelemme laskettelemista. Lasten tavoitteena on oppia talvinen urheilulaji, josta on iloa pitkäksi aikaa!

Kausikurssi: 7.1.2019-24.3.2019

10 oppituntia á 50 minuuttia, 1 oppitunti/viikko.
Tauko hiihtoloman aikana 18-24.2.2019

Oppitunnit arkisin:

ti & to klo 15-19, ma, ke & pe klo 15-18

Oppitunntit viikonloppuisin:

la 9-15, su 9-15

Back to Skis- Kurssi aikuisille:

"Get Back to skis" tunneilla harjoitetaan suksituntumaa ja valmistaudutaan hyvässä hengessä talven laskettelupäiviin.
Tuntiharjoitteet opastavat turvalliseen lasketteluun jokaista oman tasonsa mukaan. Tervetuloa nauttimaan mukavasta talvisesta harastuksesta aikuisten seurassa! Kurssi toteutetaan viiden kerran kurssina.

Hiihtoloman kurssit (vko 8):

Hiihtolomaviikolla opetusta järjestetään 18.-22.2.2019 ma-pe. Oppitunnit järjestetään 10-11.40, 12-13.40 ja 14-15.40,  5 oppituntia á 100 min/krt.

Yksityistunnit:

Yksityistunteja voi varata sähköpostitse hiihtokoulu@grifkalpine.fi

Yksityistuntia varatessasi ilmoitathan toivepäiväsi, kellonajan, tunnin pituuden ( 50min / 100min ) sekä henkilöiden lukumäärän. Yksityistunnit maksetaan rinteen kahvilaan tunnin yhteydessä. Mikäli varauksen peruu 24h ennen tuntia veloitamme koko tunnin hinnan. Jos varauksen peruu 2vrk (48h) ennen tunnin alkua veloitamme 30% tunnin hinnasta. Mikäli varauksen peruu aiemmin peruutus on maksuton.

Huom! Kauniaisten hiihtokeskuksessa ei ole välinevuokraamoa, hiihtokoululaisella tulee siis olla omat varusteet.

 

Poikkeukset aikataulussa kauden aikana

 

Tauko 10 viikon kursseista hiihtoloman aikana 18.-24.2.2019

 

Hiihtokoulun päättäjäiset:

xx.xx.xxxx klo.12.00 alkaen

Ryhmäjako:

LumiWerneri (ALKEISKURSSIT)

4-5v ja 6-12v: LumiWernereitä ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö. Aiempaa kokemusta laskettelusta ei tarvitse olla.

VauhtiWerneri 1

VauhtiWerneri on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille tai lapsille joilla on vastaavat valmiudet. Hiihtäjä osaa pysähtyä ja tehdä aurakäännöksiä halliten vauhtiaan.  Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä. Kurssille ei ole ikärajaa

VauhtiWerneri 2

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita. Kurssille ei ole ikärajaa.

RataWerneri

5v-12v: RataWerneri on tarkoitettu hyvin hiihtäville nuorille (lapsi ei auraa enää). Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. 

Freestyle ryhmä (ent. Freeride)

5-15v. Freestyle ryhmässä lasketaan vapaata, temppuillaan ja taituroidaan suksilla monipuolisesti. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Toivomme Vauhtiwerneri kurssin käymistä ennen FreestyleWerneriä.

Freestyle JATKO

6-15v. FreestyleJatko ryhmässä kehitetään edelleen Freestyle ryhmässä opittuja taitoja ja syvennytään temppuiluun ja taiturointiin suksilla. Kurssile osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on FreestyleWerneri kurssin käyminen tai vastaavat taidot. Oppilas pystyy ponnistamaan hyppyristä, pystyy ottamaan muutaman erilaisen gräbin, pystyy tekemään hyppyrissä/boxissa 180 astetta.

Lumilauta ryhmä

Alkeis

6-vuotiaat ja yli: Alkeiskurssille voi osallistua ilman aiempaa kosketusta lumilautaan. Kurssilla opit rinnesäännöt, hissin käytön (sompahissi) ja lumilautailun alkeet, joiden myötä pärjäät rinteessä myös itse.

Jatko

Jatkokurssille voit osallistua, kun osaat lumilautailun alkeet (hallitset lautaa, osaat pysähtyä ja tehdä sujuvasti käännöksiä molempiin suuntiin) ja hissin (sompahissi) itsenäisen käytön. Kurssilla opit lumilautailun tekniikkaa ja saat varmuutta laskuusi. Opit myös leikkaavaa käännöstä.

Freestyle

Freestyle kurssille voit osallistua, kun osaat lumilautailun alkeet (hallitset lautaa, osaat pysähtyä ja tehdä sujuvasti käännöksiä molempiin suuntiin) ja hissin (sompahissin) itsenäisen käytön. Kurssilla pääset tutustumaan parkkilaskemiseen.

Yhteistyössä

Audi

Elvi

Halti

Power