Hiihtoloman kurssit

Hiihtoloman kurssit (vko 8):

Hiihtolomaviikolla opetusta järjestetään ma-pe 18.-22.2.2019. Oppitunnit järjestetään 10-11.40, 12-13.40 ja 14-15.40, 5 oppituntia á 100 min/krt.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 16.1.2019 klo.10.00 !

Kursseille voit ilmoittautua kohdasta "REKISTERÖIDY JA ILMOITTAUDU HIIHTOKOULUUN 2019"

 

Hinta: 215€/kurssi (Lumiwerneri & Freestylewerneri)

Sisältää: Ski-Passin*, onnettomuusvakuutuksen, GrIFK Alpine-jäsenyyden sekä hissikortin, joka on voimassa hiihtolomaviikolla klo.10-16. Oppitunnin kesto 100 min.

Hinta: 235€/kurssi ( Vauhtiwerneri 1 ja 2 & Ratawerneri)

Sisältää: Ski-Passin*, onnettomuusvakuutuksen, GrIFK Alpine-jäsenyyden sekä hissikortin, joka on voimassa hiihtolomaviikolla klo.10-16 Oppitunnin kesto 100 min.

Huom!

Hiihtokoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ryhmäjako:

LumiWerneri (ALKEISRYHMÄ)

4-5v ja 6-12v: LumiWernereitä ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö

VauhtiWerneri 1

.5-12v: VauhtiWerneri on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille tai lapsille joilla on vastaavat valmiudet.  Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä. Kurssille ei ole ikärajaa.

VauhtiWerneri 2

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita. Kurssille ei ole ikärajaa.

RataWerneri

5v-12v: RataWerneri on tarkoitettu hyvin hiihtäville nuorille (lapsi ei auraa enää). Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. 

Freestyle ryhmä (ent. Freeride)

5-15v. Freestyle ryhmässä lasketaan vapaata, temppuillaan ja taituroidaan suksilla monipuolisesti. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Toivomme Vauhtiwerneri kurssin käymistä ennen FreestyleWerneriä.

Lumilauta alkeet

6-vuotiaat ja yli: Alkeiskurssille voi osallistua ilman aiempaa kosketusta lumilautaan. Kurssilla opit rinnesäännöt, hissin käytön (sompahissi) ja lumilautailun alkeet, joiden myötä pärjäät rinteessä myös itse.

Yhteistyössä

Audi

Elvi

Halti

Power