Hiihtoloman kurssit

Hiihtoloman kurssit (vko 8):

Hiihtolomaviikolla opetusta järjestetään ma-pe 19.-23.2.1018. Oppitunnit järjestetään 11-13 ja 14-16, 5 oppituntia á 100 min/krt.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 15.1.2018 klo.10.00 !

Kursseille voit ilmoittautua kohdasta "REKISTERÖIDY JA ILMOITTAUDU HIIHTOKOULUUN 2018"

 

Hinta: 205€/kurssi (Lumiwerneri & Freestylewerneri)

Sisältää: Ski-Passin*, onnettomuusvakuutuksen, GrIFK Alpine-jäsenyyden sekä hissikortin, joka on voimassa hiihtolomaviikolla klo.11-16. Oppitunnin kesto 100 min.

Hinta: 225€/kurssi ( Vauhtiwerneri 1 ja 2 & Ratawerneri)

Sisältää: Ski-Passin*, onnettomuusvakuutuksen, GrIFK Alpine-jäsenyyden sekä hissikortin, joka on voimassa hiihtolomaviikolla klo.11-16 Oppitunnin kesto 100 min.

Huom!

Hiihtokoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ryhmäjako:

LumiWerneri

4-5v ja 6-12v: LumiWernereitä ovat Wernerin vauhdikkaan hiihtokoulun vasta-alkajat. Tarkoituksena oppia itsenäinen laskettelu ja hissinkäyttö

VauhtiWerneri 1

.5-12v: VauhtiWerneri on tarkoitettu luontevaksi jatkoksi LumiWernerin käyneille tai lapsille joilla on vastaavat valmiudet.  Tarkoituksena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja kohti leikkaavaa käännöstä.

VauhtiWerneri 2

VauhtiWerneri 2 on tarkoitettu jo vauhdikkaasti laskeville lapsille jotka haluavat harjaannuttaa taitojansa VauhtiWerneri 1 kurssin jatkoksi. Kurssin aikana tutustutaan urheilulliseen laskutapaan ja kokeillaan freestyle sekä ratalaskun alkeita.

RataWerneri

5v-12v: RataWerneri on tarkoitettu hyvin hiihtäville nuorille (lapsi ei auraa enää). Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. 

Freestyle ryhmä (ent. Freeride)

6-15v. Freestyle ryhmässä lasketaan vapaata, temppuillaan ja taituroidaan suksilla monipuolisesti. Kurssille osallistuva lapsi hallitsee hissinkäytön ja käännökset yhdensuuntaisin suksin. Toivomme Vauhtiwerneri kurssin käymistä ennen FreestyleWerneriä.

Yhteistyössä

Audi

Elvi

Halti

Power