Valmennusryhmät

Delta on ensimmäinen valmennusryhmä nuorten polussa. Deltassa harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa elokuusta huhtikuuhun. Heti lumen tullessa harjoituksia pidetään Grani Backenissa. Ryhmä saattaa leireillä etelä-suomessa ja osallistua joihinkin Etelä-Suomen aluekisoihin.

Deltan valmentajina toimivat Jutta Lappalainen ja Olivia Schoultz

Sigma ryhmä on tarkoitettu U10 ja U12 ikäisille, jotka eivät halua harrastaa alppihiihtoa vuoden ympäri, eivätkä halua kisailla tai leireillä niin paljoa.

Sigman valmentajana toimii Jesper Baijars

Beta ryhmä, joka pääsääntöisesti on tarkoitettu U10 sarjalaisille. Beta ryhmä myös harjoittelee ympäri vuoden. uutena Beta ryhmäläisille tulee mahdollisuus osallistua jäätikköleirille ja lapinleireille.

Betan valmentajana toimii Robert Wikström

Alpha-ryhmä on seuraava askel, ryhmä on tarkoitettu pääasiassa U12 laskijoille. Ryhmä on jo hieman kilpailullisempi ja ryhmä tähtää kansalliseen kärkeen ja osallistuu kisoihin ympäri suomea ja mahdollisesti kansainvälisiin kilpailuihin. Syksyn ryhmä keskityy liikunnalisten taitojen kehitykseen ja talvella ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa niin Grani Backenissa kuin Swinghillissäkin. Alpha-ryhmä on suomen parhaimmistoa ikäluokassaan, kaudella 15/16 ryhmä kaappasi 15 SM-mitallia.

Alphan valmentajana toimivat Alexandra Niiranen ja Aaro Koski

 Omega-ryhmät ovat tarkoitettu U14 ja U16 ikäisille aktiivilaskijoille. Omega ryhmissä harjoitteleminen ja kilpaileminen on tavoitteellista. Ryhmän toiminta tähtää ikäluokkiensa kansainväliselle huipulle. Omega ryhmistä urheilijat kiertävät kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Omega ryhmistä on vuosittain lähtenyt laskijoita edustamaan Suomea Trofeo Topolinoon (U14 ja U16 epäviralliset MM-kilpailut) sekä ryhmä on ollut suomen parhaimmistoa SM-kisoissa.

Omegan valmentajana toimivat Kaisa Puttonen, Joni Sandvall ja Atte Penttinen

Yhteistyössä

Audi

Halti

Power

POC

Salla